Скъпи, много съм развълнувана от тази ситуация с печалбата, но трябва да ме разбереш и да ми излезеш насреща.
На мен парите са ми по-нужни, отколкото на теб. Разбирам, че ти спечели, но аз купих лотарийните билети, а това означава, че всички пари трябва да принадлежат на мен!
При теб и без това всичко е наред и не ти трябват парите толкова, колкото на мен. Искам да си направя ринопластика и да се грижа за себе си.
Искам да изградя връзка с истински мъж, съжалявам.
Всичко, което трябва да направиш сега, е да се свържеш с лотарийната компания и банката с молба да прехвърлят правото за получаване на парите на мен.
Трябва да подпишеш съответния документ, в който се казва, че ми прехвърляш правото да получа парите по моя банкова сметка.
Това не е трудно, нали? Вече имам малък план какво трябва да направиш за мен, тъй като вече ходих в банката и лотарийната компания и научих подробностите. И така, по ред:
1. Трябва да се свържеш по имейл на manager@garnet-pandas.com с лотарийната компания с молба да прехвърлят правото за получаване на паричните средства на втория участник в лотарията.
2. После, когато разпечаташ и подпишеш този документ и след одобрението на комисията, когато дадат разрешение аз да получа парите,
трябва да се свържеш с банката — това може да се направи на адрес information@nexapax.com. Там трябва да предоставиш документа от лотарийната компания, че те са разрешили вторият участник да получи парите и че те могат да бъдат преведени по моя сметка. Вече бях в банката и научих тези подробности.
Надявам се, че такава лесна задача е по силите ти? Сигурно ще се справиш, нали? Или мога аз да попълня всичко вместо теб — просто ми изпрати документите.
Аз ще ги подпиша, разпечатам и занеса в банката и лотарийната компания, добре?
Трябва да разбереш, че вече си стар и парите не са ти толкова нужни, за разлика от мен. Добре? Надявам се да ме разбра.
Моля, пиши ми възможно най-скоро.
Spoiler für View translation:
Liebling, ich bin sehr aufgeregt wegen dieser Gewinnsituation, aber du musst mich verstehen und mir entgegenkommen.
Ich brauche das Geld mehr als du. Ich verstehe, dass du gewonnen hast, aber ich habe die Lottoscheine gekauft, und das bedeutet, dass das ganze Geld mir gehören sollte!
Bei dir ist sowieso alles in Ordnung und du brauchst das Geld nicht so dringend wie ich. Ich möchte eine Nasenkorrektur machen lassen und mich um mich selbst kümmern.
Ich möchte eine Beziehung mit einem echten Mann aufbauen, es tut mir leid.
Alles, was du jetzt tun musst, ist, dich mit der Lotteriegesellschaft und der Bank in Verbindung zu setzen und sie zu bitten, das Recht auf den Erhalt des Geldes auf mich zu übertragen.
Du musst das entsprechende Dokument unterschreiben, in dem steht, dass du mir das Recht überträgst, das Geld auf mein Bankkonto zu überweisen.
Das ist doch nicht schwer, oder? Ich habe bereits einen kleinen Plan, was du für mich tun musst, da ich bereits bei der Bank und der Lotteriegesellschaft war und die Details erfahren habe. Also, der Reihe nach:
1. Du musst dich per E-Mail an manager@garnet-pandas.com an die Lotteriegesellschaft wenden und darum bitten, dass sie das Recht auf den Erhalt des Geldes auf den zweiten Teilnehmer der Lotterie übertragen.
2. Nachdem Sie dieses Dokument ausgedruckt und unterschrieben haben und die Kommission ihre Zustimmung gegeben hat, dass ich das Geld erhalten darf,
müssen Sie sich mit der Bank in Verbindung setzen – dies kann unter der Adresse information@nexapax.com erfolgen. Dort müssen Sie das Dokument der Lotteriegesellschaft vorlegen, aus dem hervorgeht, dass sie dem zweiten Teilnehmer den Erhalt des Geldes genehmigt haben und dass es auf mein Konto überwiesen werden kann. Ich war bereits bei der Bank und habe diese Details erfahren.
Ich hoffe, dass eine so einfache Aufgabe für dich kein Problem ist? Das schaffst du doch sicher, oder? Oder ich kann alles für dich ausfüllen – schick mir einfach die Unterlagen.
Ich werde sie unterschreiben, ausdrucken und zur Bank und zur Lotteriegesellschaft bringen, okay?
Du musst verstehen, dass du schon alt bist und das Geld nicht so dringend brauchst wie ich. Okay? Ich hoffe, du verstehst mich.
Bitte schreib mir so schnell wie möglich zurück.