Zitat:
sympatia.pl Witaj! Nie myśl, że jestem nietaktowny i zbyt wytrwały ale Twój profil wydał mi się na tyle interesujący i atrakcyjny, że postanowiłem przejąć inicjatywę i najpierw do Ciebie napisać. Trudno od razu zebrać myśli i rozpocząć dialog z nieznajomym, ale wierzę, że zaniedbanie tych możliwości które Internet dostarcza nam dzisiaj do komunikacji, byłoby to nierozsądne. Chciałbym przeprosić za moją powolną odpowiedź. Nie mam komputera w domu. Nie mogę ci odpowiedzieć w tym samym czasie, gdy piszesz do mnie list. Mogę czytać pocztę tylko w pracy ... Wiem, że to brzmi dla ciebie dziwnie, ale tak naprawdę jest! Nie potrzebuję komputera w domu, bo w Internecie potrzebuję tylko pracy Mogę zrobić w pracy! dziękuję za poświęcenie czasu na napisanie do mnie listu. Jako osoba uprzejma uważam, że będąc inicjatorem randek powinienem opowiedzieć o sobie więcej? W pierwszym liście nie będę zagłębiać się w szczegóły mojego życia. (nagle mój list cię nie zainteresuje, więc nadmiar informacji tylko cię męczy). Postaram się jednak przedstawić podstawowe informacje o sobie, moich zainteresowaniach, hobby, rodzinie, zawodzie i światopoglądzie. Mam na imię Zinaida. Mam 30 lat, z zawodu pracuję jako menadżer w sieci sklepów z elektroniką. Posiadam wyższe wykształcenie, z zawodu jestem filologiem. Mieszkam w Rosji, w mieście Kirow. Czy słyszałeś o tym mieście? Chyba nie ... Spróbuję ci trochę o nim opowiedzieć! Kirow znajduje się 950 kilometrów od Moskwy. Jest domem dla około 500 tysięcy osób. To małe, ale bardzo piękne miasto z własną historią! Jest dużo parków, rezerwatów, jezior! A także to miasto stoi nad brzegiem słynnej rzeki Vyatka! Generalnie jestem dość spokojny co do odległości, dlatego przy nowoczesnych możliwościach transportu nie widzę problemu w podróżowaniu na duże odległości. Ponieważ nie widzę przeszkód w komunikacji między ludźmi mieszkającymi w różnych miastach, a nawet krajach. Do pracy często wyjeżdżam w podróże służbowe po całej Rosji, kilkakrotnie jeździłam na Ukrainę. Działo się to jeszcze zanim stosunki między Rosją i Ukrainą uległy pogorszeniu. Teraz podróżowanie tam jest niebezpieczne i dlatego odmawiam podróży. Mieszkam jako mama, bardzo dobrze się z nią dogadujemy! Moja mama ma na imię Anna, ma 54 lata, całkowicie podziela moje zdanie o rodzinie. Mój tata zginął w wypadku samochodowym 12 lat temu. Był bardzo dobrym człowiekiem. Nie miał złych nawyków i zawsze szanował moją matkę. Jestem sam od prawie 4 lat. Jestem dość kreatywną osobą, jednym z moich hobby jest fotografia. Ukończyłam kursy fotograficzne i teraz czasami pracuję w tym kierunku dla duszy, robię kolaże zdjęć dla moich przyjaciół i znajomych, czasami pracuję jako fotograf na wakacjach. Po zerwaniu z moim byłym chłopakiem, zajętym pracą, praktycznie nie zajmowałam się swoim życiem osobistym, ale teraz mam już 30 lat, Rozglądam się i widzę, że wokół mnie jest samotność, mimo że w pracy spotykam się i komunikuję z wieloma osobami. I jak chcesz poczuć obecność bliskiej, kochającej osoby w pobliżu. Rodzina to najważniejsza rzecz w życiu każdej kobiety, nie może być całkowicie szczęśliwa, jeśli jest nieszczęśliwa w życiu osobistym. To moja samotność sprawiła, że porzuciłem nadmierny lęk i napisałem list do nieznajomego. Mam nadzieję, że nie zmęczyłem Cię zbytnio szczegółami mojego życia i losu? Jeśli chcesz kontynuować dialog, z przyjemnością odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania tak szczerze, jak to tylko możliwe. Może potrzebujesz powiedzieć trochę więcej o sobie? Mam nadzieję, że opowiesz mi także o sobie, swoim życiu, czy czujesz się samotny czy nie, jakie są Twoje oczekiwania wobec naszego znajomego. Z przyjemnością otrzymam od Państwa odpowiedź, a ponadto chciałbym otrzymać Wasze zdjęcia. Jeśli nie jesteś mną zainteresowany, nie czuj się w żaden sposób zobowiązany. Rozumiem, że współczucie w Internecie, tak jak w prawdziwym życiu, może się pojawić lub nie. Nikt nie jest za to winny. Pozdrawiam (i wciąż mam nadzieję na odpowiedź), Zinaida.
|