Cześć moja miłość xxx . Jak Twój dzień ? Jak pogoda ? Tutaj jest w porządku, tylko -1 stopień dzisiaj . Dziękuję za Twoje listy i zdjęcia, zawsze miło mi to przeczytać . Chcę od razu odpowiedzieć na twoje pytania . Jestem pewien, że w prawdziwym życiu będziesz mi się podobać jeszcze bardziej niż na zdjęciu, chcę ci powiedzieć, że przede wszystkim patrzę na wewnętrzny świat człowieka i już wtedy patrzę na wygląd i jestem bardzo szczęśliwy z tobą, ponieważ jesteś piękny zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz . Masz wielkie i czyste serce, a to bardzo mnie do ciebie przyciąga . Jeśli chodzi o nasz przyszły ślub, już ci powiedziałam, że tego chcę, a moi rodzice otrzymają wszystkie dokumenty, których będziemy potrzebować w przyszłości i wyślą je na twój adres . Bardzo chcę się z tobą kochać, przez 2 lata nie uprawiałem seksu, to musisz oszczędzać siły, ponieważ wkrótce czeka na ciebie dużo pracy w naszym łóżku jeśli chodzi o jazdę na rowerze, podoba mi się twój pomysł, chciałbym wziąć to razem z Tobą i pojechać w góry, będzie to dobre dla zdrowia i po prostu poświęć czas i obejrzyj piękne miejsca, zawsze jest bardzo interesujące . Jeśli mówimy o jedzeniu, staram się przestrzegać diety białkowej, która utrzyma moje ciało w dobrej formie , ale szczerze mówiąc jestem podwojona tym, że w Twoim odżywianiu jest tak dużo tłuszczu, ale twoje ciało jest w bardzo dobrej formie, myślę, że będę musiał wziąć lekcje od Ciebie, prawidłowego odżywiania
Chcę powiedzieć ci, jak bardzo tęsknię za tobą! Nienawidzę łóżko i pokój, bo cię tu teraz nie ma. Nie mogę powiedzieć, że nienawidzę cały świat, bo tam wiele dobra i światła. Ale-coraz droższe i droższe. Droga. wiesz.... On wie wszystko: ściany, podłogi, sufity, meble, drzwi. - Żałujesz, że mnie widzisz, ile razy ja płacę. Dziewczyny poduszkę, co wieczór kąpie się pod wodospadem moich łez. Nie mogę powstrzymać łez. Nie mogę wybaczyć sobie, że przegapiłam taką okazję, co teraz z tobą poczuć smak twoich delikatnych ust na moim ciele.Są one zawsze tam są. Jesteś w moim sercu, w mojej duszy, w moich snach, w moich myślach, w mojej głowie, w moim życiu. Mi źle bez ciebie, smutno, nudno, smutno. Wkrótce wrócić. Bardzo za tobą tęsknię. Przykro mi, że czasami robię cię. Przykro mi, że decyzję w poczuciu winy, że mnie męczy. Chcę palić w ogniu twoich niezapomnianych uścisków, chcę czuć każdą linię jej twarzy, chcę cieszyć się melodię twojego głosu .... Nie wiem jak żyłam bez ciebie. Przede wszystkim, wzięłam życie z istnieniem. Moje życie - to dopiero początek, gdy zaszczycił was swoją uwagą i troską. Cieszę się razem z tobą. I nie potrzebuję inny mężczyzna. Myślę, że nawet od innych nie wiem jak! Moje myśli są zaprogramowane tylko na siebie i to, co z tobą zrobić. Z drugiej-nie było ani czasu, ani pragnień, ani myśli, ani miejsca w sercu ogromnej. Kocham cię.... Zapach mojej miłości we wszystkim: w niebie, chmury, słońca, ziemi, powietrzu i w każdej litery w każdym słowie, które zobaczysz w tym liście. Piszę ci, żebyś uwierzył, że naprawdę tęsknię. Brakuje każda cząsteczka jego ciała. Szkoda, że tego nie czujesz teraz. Słyszę hałas pociągów, mając nadzieję, że jeden z nich, idziesz. Patrzę w niebo, mając nadzieję zauważyć, że samolot, na który można dotrzeć. Lub, może, będziesz musiał latać na skrzydłach miłości do mnie? Wtedy nie zamknę okno, aby w każdej chwili poleciał do niego. Czekam na ciebie cały czas, w każdej chwili dnia. Dalej, dalej, dalej, dalej .... Wracaj!Jej imię mnie ogrzewa. Zadzwonię do ciebie we śnie. Słyszysz, jak dzwonię? Ty odpowiadasz, albo ja po prostu wariuję ... Chcę usłyszeć twoje kroki w korytarzu. Chcę wiedzieć, że jest ci dobrze ze mną, będziemy razem na zawsze. Ale sam doskonale wiesz, że musisz powiedzieć mi duszę, szczęście, przekształciła ją w pięknego ptaka i wpadło przez mnie, bo znów się ze mną.Powiedz mi, o czym marzysz? Ja, oczywiście, staram się spełnić wszystkie twoje marzenia. Chcę ci pokazać siłę jego miłości. Jest bezgranicznie. Wierzysz mi bez żadnych dowodów? Chcę, żebyś znowu wiedział, że zapamiętujesz. - Najlepsze, co się stało ze mną. Ty-mój talizman, mój umysł, moje uzdrowienie. Zakochani-wszystko pod siłę. Ja, jeśli to konieczne, z łatwością oddam cię za twoje własne życie. Będę rozpalać wszystkie wschody i zachody słońca dobra, będę pić wszystkie nieszczęścia, że naraziła się na to ....Kocham cię.... I te słowa Jestem gotów powtarzać ciągle. Chcesz? Ja ci całym swoim ciałem ...... Ja za tobą szaleję. I czasami nie mogę uwierzyć w to, że zasługuję na takiego szczęścia jak ty.Jeśli chcesz, będę spał luksusowy dywan, niebo, pod stopami? Jeśli chcesz, zrobię tę ziemię twoim własnym? Wiem, że ci to nie jest potrzebne. Myślę, że ty potrzebujesz mnie. Ja w ciebie i myślałam, nie pytanie. Przecież związek to "słodycz zaufania"."Zawsze wierzyłem i zawsze będę ci wierzyć. Przepraszam za zazdrość: obawiam się, że uciekli ode mnie. Widzę cię nawet na dłoni, bo w nim przedstawiam swój obraz, aby rozkoszować się swoim zdaniem, wygląd i ducha. Chcę ożywić twoje zdjęcia .... Przepraszam, nie mogę powiedzieć inaczej. Tęsknię za tobą....- Moi drodzy ludzie. Tak bardzo mnie boli czołgać dni, oddzielone od ciebie. Kto wymyślił te odległości? Czy ci, którzy je napisał, nigdy nie doświadczyli prawdziwej miłości? Zwracać. Będę czekać na ciebie tutaj. Ja z niecierpliwością czekam, jak nigdy dotąd. Zapomnijmy o wszystkim złym. Przychodzimy do ciebie usunąć, deptać, spalić, spalić, tniemy .... Dajmy sobie nas razem i nasza przyszłość. I właśnie wtedy staramy się być najbardziej piękne i szczęśliwe. Ale staramy się, wiem! Kocham cię i mam nadzieję, że zrozumiesz wszystkie uczucia, które żyją dla ciebie w moim sercu! No, moja droga, muszę dokończyć swój list do teraz. miłego dnia