Google

World Wide Web anti-scam

Seitenindex umschalten Seiten: 1 Thema versenden
Normales Thema Elena <antrelesani@gmail.com> (Gelesen: 655 mal)

ManRS
Themenstarter Themenstarter
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Elena <antrelesani@gmail.com>
19. November 2020 um 00:12

Witaj!
Mam nadzieję, że to poprawny adres e-mail.

Spoiler:
Thu, 01 Oct 2020 12:04:15 -0700 (PDT)
Return-Path: <antrelesani@gmail.com>
Received: from [172.16.0.145] ([5.61.36.189])
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id h2sm4778696ejk.33.2020.10.01.12.04.09
        for <xxx>
        (version=TLS1_1 cipher=ECDHE-RSA-AES128-SHA bits=128/128);
        Thu, 01 Oct 2020 12:04:13 -0700 (PDT)
Date: Thu, 1 Oct 2020 22:02:14 +0300
From: Elena <antrelesani@gmail.com>
« Zuletzt geändert: 19. November 2020 um 00:44 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Indikation
ManRS
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Re: Elena <antrelesani@gmail.com>
Antwort #1 - 19. November 2020 um 00:16

Witaj!
Bardzo mi miło, że odpowiedziałeś na moją wiadomość, bo to znaczy, że mogłam choć trochę, ale Cię zainteresować. Mam nadzieję, że mój nowy list zainteresuje cię jeszcze bardziej. Nazywam się Elena. Urodziłam się 15 stycznia 1985 roku. Mam 35 lat. Mój wzrost to 169 centymetrów, a waga to 55 kilogramów. Pracuję jako fryzjer w salonie kosmetycznym. Mówiąc dokładniej, zajmuję się fryzurami męskimi i damskimi. Moja praca bardzo mi odpowiada, ponieważ codziennie komunikuję się z nowymi ludźmi. Przy okazji, wysłałam ci moje zdjęcia w liście. Mam nadzieję, że ci się spodoba. Będzie mi miło, jeśli dasz kilka komentarzy na temat moich zdjęć.
Pewnie zastanawiasz się, dlaczego Szukam mężczyzny w Internecie? Odpowiedź na to pytanie jest dość prosta. Jestem po prostu zmęczona samotnością, zmęczona samotnością, która mnie otacza. I chcę znaleźć inteligentnego, miłego i romantycznego mężczyznę, który wciąż nie zapomniał o prawdziwej wartości relacji międzyludzkich. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć takiego mężczyznę, chociaż wiem, że to będzie trudne. Nie będę dziś dużo pisać, ponieważ Nie wiem, czy chcesz kontynuować ze mną dialog. Ale będzie mi bardzo miło, jeśli zechcesz poznać mnie bliżej. Powiem ci więcej o moim życiu z wielką przyjemnością. I będzie mi miło, jeśli powiesz więcej o sobie. Będziemy rozwijać nasz dialog w ten sposób. Kończę dziś mój list. Ale czekam na Twoją odpowiedź z wielką niecierpliwością.
Życzę miłego dnia!
Pozdrawiam, Elena.

Spoiler:
Tue, 06 Oct 2020 08:59:46 -0700 (PDT)
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id k18sm2457961ejk.42.2020.10.06.08.58.39
        for <xxx>
        Tue, 06 Oct 2020 08:59:45 -0700 (PDT)
Date: Tue, 6 Oct 2020 18:56:34 +0300
« Zuletzt geändert: 04. April 2021 um 23:16 von vierauge »  

antrelesani1.jpg ( 70 KB | Downloads )
antrelesani1.jpg
antrelesani2.jpg ( 52 KB | Downloads )
antrelesani2.jpg
antrelesani3.jpg ( 78 KB | Downloads )
antrelesani3.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

ManRS
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #2 - 19. November 2020 um 00:20

Witaj! (Jak masz na imię?!)
Bardzo mi miło, że znowu mi odpowiedziałeś, bo bardzo liczyłam na Twoją odpowiedź. I odpowiedziałeś, z czego jestem bardzo zadowolona!
Nie wiem o czym mówisz. Jeśli uważasz, że wysyłam ci SMS-y tylko z powodu twoich pieniędzy, to się mylisz. W końcu naprawdę chcę znaleźć godnego człowieka. Którego będę kochał i który będzie mnie kochał. I uwierzę, że mogę go znaleźć. Może to będziesz ty. Kto wie.
Przede wszystkim chciałabym Ci zdradzić małą tajemnicę. Nie powiedziałam ci o niej w pierwszym e-mailu, bo bałam się, że to cię odstraszy. Ale nie mogę tego dłużej ukrywać, bo musimy być ze sobą szczerzy. Proszę, spróbuj mnie zrozumieć. Więc teraz mieszkam w Rosji. Urodziłam się tu i wychowałam. Miasto, w którym mieszkam, nazywa się Krasnoufimsk (Sverdlovsk oblast). Jest to małe prowincjonalne miasto w centrum Rosji, w którym toczy się ciche i spokojne życie. Nawiasem mówiąc, będę się zastanawiać, czy powiesz mi więcej o miejscu, w którym mieszkasz. Chciałabym opowiedzieć więcej o mojej rodzinie. Byłem jedynym dzieckiem moich rodziców, więc nie mam rodzeństwa. Moi rodzice byli szczęśliwi, kiedy się urodziłam. Mieszkali razem przez piętnaście lat, ale potem się rozwiedli. Bardzo mnie to bolało, gdy nasza rodzina się rozpadła. Rodzice próbowali mnie przed tym uchronić, ale i tak rozumiałam, co się dzieje w naszej rodzinie. Nie można było nie zauważyć skandali, które miały miejsce między nimi. A te skandale zdarzały się coraz częściej. W końcu rozwiedli się, a ojciec wyjechał do innego miasta. Pozostaję z nim w kontakcie do tej pory, ale zdarza się to dość rzadko. Ma teraz nową rodzinę, nowe życie. Jeśli chodzi o moją matkę, została ze mną i nadal mnie wychowywała. Jestem jej wdzięczna za wszystko, co dla mnie zrobiła. Nawet po rozwodzie z ojcem nie opuściła rąk. Wręcz przeciwnie, kochała mnie dwa razy bardziej, abym nie martwiła się o naszą rozpadającą się rodzinę. Jej miłość i troska bardzo mi pomogły w tym trudnym okresie. Nie mieszkamy teraz z moją matką. Mieszkam sama, ale często ją odwiedzam. Moja matka mieszka w wiosce w pobliżu miasta, w którym teraz mieszkam. Nie poznała nikogo, odkąd rozwiodła się z moim tatą, więc ona też mieszka sama. Mówiąc o mnie, nigdy nie byłam mężatką i nie mam dzieci. Oto krótka historia mojego życia, ale powiem więcej w następnym e-mailu. I proszę cię, powiedz mi więcej o swoim życiu, bo chcę cię poznać jak najlepiej. Będę zainteresowany!
Jak powiedziałam ci w pierwszym liście, że jestem zmęczona samotnością. Tak, mam matkę, ale chcę znaleźć miłość. Chcę być szczęśliwą kobietą! Chcę wierzyć, że moja druga połowa wkrótce mnie znajdzie. Nie wiem, jak szybko to nastąpi, ale nie poddaję się. I nadal szukam prawdziwej miłości, ponieważ nadal wierzę, że taka miłość istnieje. Czy wierzysz w prawdziwą miłość?
Pewnie już zauważyłeś, że wysłałam ci nowe zdjęcia w e-mailu. I mam nadzieję, że ci się podobało (uśmiech).
Kończę mój list, ale będę czekać na Twoją odpowiedź ponownie.
Elena.

Spoiler:
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id b25sm857227eds.66.2020.10.07.00.58.53
        for <xxx>
        Wed, 07 Oct 2020 00:59:00 -0700 (PDT)
Date: Wed, 7 Oct 2020 10:24:52 +0300

antrelesani4.jpg ( 62 KB | Downloads )
antrelesani4.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

ManRS
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #3 - 19. November 2020 um 00:24

Witaj! (Jak masz na imię?!)
Dziękuję za nowy e-mail. Bałam się, że nie odpowiesz mi więcej, ale się myliłam. Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z mojego błędu (uśmiech)!
Rozumiem, że chciałbyś zobaczyć mój dowód osobisty. Ale zrozum mnie proszę, że boję się wysłać dowód osobisty. W końcu nie znamy się zbyt dobrze. I dlatego się boję. A jeśli jesteś jakimś oszustem i prosisz mnie o dowód osobisty. Liczę na twoje zrozumienie.
Wydaje mi się, że powinniśmy się nadal poznawać, ponieważ jest to tak interesujące i niezwykłe. Mam nadzieję, że moje listy nie są dla Ciebie zbyt nudne. Historia mojego życia nie jest zbyt jasna i niezapomniana, ale mam nadzieję, że nie przegapisz żadnych informacji w moich listach. Dzisiaj będę nadal mówić o moim życiu, ponieważ tak mało powiedziałam w poprzednich postach. Jak wiesz, mieszkam sama. Nie mam nawet zwierząt domowych, ponieważ spędzam dużo czasu w pracy. A zwierzęta wymagają opieki i uwagi. Czasami moje mieszkanie wydaje mi się zimne i niewygodne z powodu samotności. Ale moja matka często mnie odwiedza i spędzamy razem czas. A w weekendy odwiedzam ją na wsi i pomagam jej w pracach domowych. Jest nie tylko moją matką, ale także moją najlepszą przyjaciółką, więc mamy wiele tematów do rozmowy. Lubię spędzać z nią czas. I od czasu do czasu spotykam się z przyjaciółmi, ale zdarza się to tak rzadko, że już zaczynam zapominać o ich twarzach (uśmiech). Po prostu większość moich przyjaciół ma już rodziny, więc nie możemy już spotykać się tak często, jak kiedyś. Kiedy jestem sama w domu, po prostu oglądam filmy, czytam książki lub po prostu słucham muzyki. Najbardziej lubię czytać książki. Literatura klasyczna, kryminały, powieści, a nawet książki grozy. Lubię wszystko! Chociaż czasami boję się, kiedy jestem sam w domu i czytam przerażającą książkę (uśmiech). Jeśli chodzi o muzykę, to lubię muzykę popularną i lekki rock. Przepraszam, ale nie jestem miłośnikiem muzyki, więc moje gusta muzyczne nie są bogate. Opowiedz mi więcej o swoim życiu i swoich pasjach. Zastanawiam się.
Moja matka często zastanawia się, dlaczego nie mogę znaleźć mężczyzny. Trudno mi odpowiedzieć, ponieważ jest to naprawdę trudne pytanie. Nie wszystko zależy tylko ode mnie w tej sytuacji. Wydaje mi się, że znalezienie miłości na całe życie nie jest tak łatwe, jak się wydaje. Moja matka mówi, że jestem miła, piękna, zabawna i towarzyska. Jak się z nią kłócić, bo to moja mama (uśmiech)? Wydawałoby się, że wokół mnie powinno być wielu mężczyzn, ale tak nie jest. Dlatego postanowiłem szukać miłości w innym kraju za pomocą Internetu. Moje serce jest otwarte na prawdziwą miłość. I jestem gotowa dać moją miłość mężczyźnie, który mnie pokocha. Mam bardzo romantyczną naturę, Lubię czułość, pieszczoty i delikatne słowa. Kobiety kochają uszy. Mam miły i łagodny charakter. Moje listy pomogą Ci mnie lepiej poznać. Ale sam zdajesz sobie sprawę, że nie można powiedzieć o wszystkim od razu. Nasz dialog dopiero się zaczyna i wciąż jest przed nami. Kto wie, do czego doprowadzi nas ten dialog?
Na końcu mojego listu muszę powiedzieć, że piszę listy z kafejki internetowej. Postaram się pisać listy tak często, jak to możliwe, aby nasz dialog rozwijał się szybciej. I mam nadzieję, że mi odpowiesz. Będę czekał na Twoją odpowiedź!
Skończyłam dziś pisanie. I życzę miłego dnia!
Elena.

Spoiler:
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id cz11sm3416402edb.62.2020.10.08.01.57.18
        for <xxx>
        Thu, 08 Oct 2020 01:57:22 -0700 (PDT)
Date: Thu, 8 Oct 2020 11:55:09 +0300
« Zuletzt geändert: 19. November 2020 um 00:37 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

ManRS
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #4 - 19. November 2020 um 00:35

Witaj!
Miło było cię poznać. Ale dzisiaj nie widzę twojego listu. I po prostu zadaję sobie pytanie. Co zrobiłem źle? Dlaczego przestałeś do mnie pisać?
Chcę wiedzieć o tobie więcej i myślę, że będziesz zadowolony. Ale jeśli nie chcesz mnie więcej znać, opowiedz mi o tym. Okaż szacunek.
Ponownie dam ci moje zdjęcie. Może nie podobało ci się moje poprzednie zdjęcie?
Teraz życzę miłego nastroju i miłego dnia. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczę twoją odpowiedź.
Elena.

Spoiler:
        by smtp.gmail.com with ESMTPSA id r4sm10965805edv.16.2020.10.12.11.39.17
        for <xxx>
        Mon, 12 Oct 2020 11:39:30 -0700 (PDT)
Date: Mon, 12 Oct 2020 21:37:08 +0300

antrelesani3_001.jpg ( 78 KB | Downloads )
antrelesani3_001.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

Stillstand ist die Vorstufe
des Untergangs

Antwort #5 - 19. November 2020 um 00:36

Alle Mails über Leaseweb Deutschland verschleiert

Code
Alles auswählen
IP:	5.61.36.189
Decimal:	87893181
Hostname:	5.61.36.189
ASN:	28753
ISP:	Leaseweb Deutschland GmbH
Organization:	Leaseweb Deutschland GmbH
Services:	None detected
Type:	Corporate
Assignment:	Likely Static IP
Continent:	Europe
Country:	Germany 

Zitat:
from [172.16.0.145] ([5.61.36.189]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Thu, 08 Oct 2020 01:57:22 -0700 (PDT)
Date: Thu, 8 Oct 2020 11:55:09 +0300
« Zuletzt geändert: 19. November 2020 um 00:41 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

Stillstand ist die Vorstufe
des Untergangs

Antwort #6 - 19. November 2020 um 00:59

Die Bilder wurden bei Mariya Zavalina / Marija Sawalina / Мария Завалина aus Glasow geklaut.

https://vk.com/id305671942
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009847591025

Weiteres Thema:

Elena <lenleterella@gmail.com>
« Zuletzt geändert: 14. Oktober 2021 um 17:26 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Seitenindex umschalten Seiten: 1
Thema versenden
Link zu diesem Thema