Здравей, любов моя!
Много се радвам да получа Вашето писмо. Както винаги вашето писмо ми носи част от щастието, което ми липсва толкова много. Аз съм самотна без теб, тъй като си без мен. Щастлив съм, че получавам писмата ви. Не мога да си представя какво ще се случи с мен, когато те видя в живота. Нямам представа какво ще се случи с мен, когато усещам целувките и прегръдките. Предполагам, че просто ще полудея от щастие! Сега ми се струва, че съм в някаква щастлива мечта. Не искам тази мечта да свърши, скъпи!
Любим, в нашата страна също има много бедност. Много мъже от малките градове пътуват до по-големите градове, за да печелят повече пари и да помагат на семейството. Мисля, че нашите страни са подобни. Имате същите проблеми като нас. Не мога да кажа, че имаме много бедни. Но знам, че те са достатъчни.
Николай, веднага след като прочетох Вашето писмо, веднага отидох в банката, за да разбера как можете да ми изпратите вашата помощ бързо и безопасно. Научих как можете да ми изпратите вашата помощ. Най-удобният за мен вариант е Златната корона. Чували ли сте за такава компания? Тя е много проста, бърза и надеждна. Ако можеш да ми изпратиш помощ през Златната Корона, след 15 минути мога да получа помощта ти. Надявам се, че това няма да бъде проблем за вас.
Ето данните, от които се нуждаете, за да ми изпратите помощ:
Име: Kristina
Отчество: Andreevna
Фамилия: Staver
Държава: Русия
Град: Казан
Улица: Чапаева
Къща: 19
Апартамент: 10
Пощенски код: 420037
Тези данни ще са достатъчни, за да ми изпратите помощ. Ще трябва да знам тайния код, който ще бъде определен при изпращане. Трябва да ми напишете и истинското си име и фамилия, града и точния размер на паричния превод. Също така трябва да знам града, в който се намира офисът на Златна корона, от който сте изпратили пари. Просто не правете грешка в моето име и след това мога да получа вашата помощ лесно и без проблеми. И не забравяйте да ми изпратите копие на формата Златна корона, тогава няма да има проблеми. Както казах, имам нужда от 430 евро.
Любов моя, кажи ми кога можеш да ми изпратиш помощта си? Можете ли да извършите превода утре? В крайна сметка, колкото по-скоро ми изпратите вашата помощ, толкова по-бързо ще дойда при вас, любим.
Ще чакам отговора ви. Напиши ми колкото е възможно по-скоро. Обичам те! Твоята Кристина!
I deleted all my emails and I do not have a Quelltext. I only have the ip address. IP Address 185.189.114.28
Decimal Representation 3116200476
ASN AS9009
City Budapest
Country Hungary
Country Code HU
ISP UK Web.Solutions Direct Ltd
Organization M247 LTD Budapest Infrastructure
Postal Code 1012
State Budapest
State Code BU
Timezone Europe/Budapest