Passable Übersetzung, wenn man den englischen Text im Hinterkopf hat. Einige englische Wörter sind nicht übersetzt. Mă bucur să te cunosc, cum este viața? că tu și familia ta sunt fine.Like am spus numele meu este Susan J. Helms un SUA Citizen, din Charlotte, Carolina de Nord considera Portland, Oregon. Am absolvit Liceul Parkrose Senior, Portland, Oregon, în prezent sunt în Afganistan, în zona de război pentru misiunea de menținere a păcii din cauza crizei WAR se întâmplă aici, în Afganistan.
Despre mine, am o inimă bună, am o inimă iubitoare și sunt femeie foarte respectuos și bun, niciodată nu voi judeca pe alții și sunt foarte plin de compasiune, îmi place să aprecieze micile lucruri în viață și sunt foarte respectuos.
Am motivele mele de a vă contacta ca am ceva foarte important de a împărtăși cu tine în următorul meu e-mail. Aș vrea să încep o relație foarte puternică cu tine și relația mea cu voi va aduce o mulțime de mari schimbări în viața noastră. Vreau să înțelegeți că relația nu contează distanța și de vârstă, poate că putem începe ca prieten sau du-te în partener de afaceri cu fondurile mele pe care am nevoie pentru a investi cu asistență urgentă.
Ce faci pentru un trai pentru a depăși cheltuielile economice și pentru a susține viața și familia ta? Știu că doar ne cunoaștem, dar putem împărtăși idei și de a discuta despre lucruri importante și mai multe probleme pe măsură ce vorbim despre noi înșine, îmi place să gândesc pozitiv și îmi pasă de sentimentele altor oameni.
Voi fi foarte fericit să știu mai multe despre tine, cum ar fi dvs. de hobby-uri, interese, stilul de viață, cred religioasă, i se va iubi, de asemenea, pentru a vedea recente imagini, cum ar fi întotdeauna am spune ca am problemă foarte importantă pentru a împărtăși și discuta cu tine în meu e-mail următoare, astfel încât vă va da o soluție mă va despre asta, lasă-mă opresc aici acum, ma astept la un raspunde urgent de la tine soon.Just în cazul în care, dacă vrei să afli mai multe despre mine, atunci deschid en.wikipedia.org meu de mai jos :
https://en.wikipedia.org/wiki/Susan_J._Helms Regard,
RT.USAF general, Susan J. Helms.
Zitat:From: Susan Helms <helmssusan03@gmail.com>
Date: Fri, 1 Jul 2016 15:24:28 +0100