Google

World Wide Web anti-scam

Seitenindex umschalten Seiten: [1] 2  Thema versenden
Heisses Thema (Mehr als 10 Antworten) Elena <misss9873@gmail.com> (Gelesen: 6318 mal)

Antipredator
Themenstarter Themenstarter
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Elena <misss9873@gmail.com>
08. September 2015 um 14:45

Od: Czwartek, 16 Lipca 2015 16:16 Elena <misss9873@gmail.com> użyj adresu...      

Cześć !
Odprawiałeś mi swój elektronowy adres na polishhearts. bardzo dziękuję, że napisałeś! na pewno chcesz poznać, co zainteresowało mnie w twoim profilu? lecz sama nie znam, że mnie przyciągnęło w tobie. myślę, ci spodobam się, lecz nie chcę przynaglać wydarzenia. teraz chcę  dowiedzieć się o tobie. Odpowiem na wszystkie twoje pytania, Ponieważ zawsze powstają kwestia do człowieka, z którym zapoznajesz się. na pewno pierwsze, że chcesz poznać u mnie - to to, gdzież żyję?
Żyję   w mieście Kstovo, Nizhegorodskaya oblast.  Mnie wołają Elena i
mi  29 lat,  pracuję w budowlanej kompanii księgowym.  mogę powiedzieć dokładnie, że nie mam dzieci i nigdy nie byłam w ślubie. ja samotna kobieta! Między nami ogromna odległość. Lecz nie myślę, że to może przeszkodzić nam z tobą zapoznać się. i teraz chcę wyjaśnić, że żyję w innym kraju?  tak - to rzeczywiście tak, żyję w Rosji. kiedy rejestrowałam się na stronie internetowej, to rejestrowałam się w innym kraju - to było koniecznie, ponieważ nie mogłam znaleźć  na stronie internetowej Rosję.  Na pewno szukasz kobietę w swoim kraju? lecz jeśli że chcesz przedłużać naszą znajomość, to pisz mi, będę rada ci pisać listy.
mogę od razu uprzedzić, że ja nie ten człowiek, z którym można grać. rzeczywiście szukam mężczyzny, z którym potrafiłam by żyć spokojnie i szczęśliwie. Proszę ciebie, żeby byłeś z mną wylewny i uczciwy we wszystkim od pierwszego zawiadomienia. Proszę tego od ciebie, ponieważ, już wiem o oszustwie w internecie. znam, że ludzie w internecie nie zawsze uczciwe i znam, że dla mnie to duże ryzyko. spodziewam się, że ciebie urządza mój wiek, lecz jeśli ci nie podoba się mój wiek, wtedy napisz mi prosto list i powiedz, w czym przyczyna. spodziewam się, że wy bardzo dobry i piękny człowiek, spodziewam się, że nie zasmucisz mnie, jeśli ci spodobam się, to mi będzie przyjemnie podtrzymywał obcowanie z tobą!
Spodziewam się, że rozumiesz wszystko, że napisałam. jeśli u ciebie powstaną kwestia jakiekolwiek,  napisz  ich. Żal, że ty mało o się nie opowiedział. napisz mi więcej o się.  spodziewam się, że ten list ci spodoba się. 
chciało się by zazwyczaj zadać ci kilka pytań.  a ty jak żyjesz? przecież napisałam ci to, czym zajmuję, chciało się by żeby też napisałeś mi o twoim życiu, o twoim powszednim zajmowaniu. chciało się by żeby więcej nadsyłałeś mi fotografii, możesz opowiedzieć mi o tym, dlaczego szukasz kobietę w internecie? 
teraz ukończyłam swój list. jeśli uczciwie zmęczyłam się pisać, spodziewam się, że moje wysiłki nie będą nadaremne. proszę ciebie, bądź z mną uprzejmy i napisz mi taki list, który napisałeś by tej kobiecie, z którą chciał by przeżyć całe swoje życie. a jeśli prosto rozstrzygnąłeś zapoznać się i nie masz żadnego interesu do mnie, to od razu powiedz mi o tym, ponieważ nie chcę w pusty tracić swój czas. życzę ci przyjemnego dnia...

google translator:

Zitat:
Hey !
I have served the electron your address on polishhearts. thank you very much that you wrote! you really want to know, what interested me in your profile? but I do not know that I was attracted to you. I think you will like, but do not want to rush event. Now I want to learn about you. I will answer all your questions always arise because the question of the man with whom you are new. for sure first that you want to meet me - it is, indeed alive?
I live in Kstovo, Nizhegorodskaya oblast. I cry Elena
me 29 years, working in a construction company accountant. I can tell you exactly, I do not have children and I've never been married. I am a single woman! The vast distance between us. But I do not think that this could prevent us from you read. and now I want to explain that I live in another country? yes - it really the case, I live in Russia. when I registered on the website, I am enrolled in another country - it was necessary because I could not find on the website of Russia. Surely you're looking for the woman in your country? but if you want to extend our knowledge, write me, I will advice you to write letters.
I immediately warn you that I am not the man with whom you can play. actually looking man with whom I could to live peacefully and happily. Please you that you were with me effusive and honest in everything from the first notification. Please do than you, because I know a fraud on the Internet. I know that people on the internet is not always fair and I know that for me is a big risk. I expect that you arranges my age, but if you do not like my age, then write me a letter and tell me straight, what reason. I expect that you are very good and a nice man, I expect that there zasmucisz me if you like it, then I will be pleasantly sustain intercourse with you!
 I hope that you understand everything I wrote. If you have any issue arise you, write them. I regret that you little about not told. write me more about yourself. I expect that this letter you will like.
that usually wanted to ask you a few questions. and you how you live? after all, you wrote it, what I deal, he wanted to be also written to me about your life, about your everyday seizure. wanted to be more nadsyłałeś to photograph me, you tell me about why you are looking for a woman on the Internet?
Now I finished my letter. if you honestly tired to write, I expect that my efforts are not in vain. Please you, be polite with me and write me such a letter you wrote to the woman he wanted to live his entire life. and if you simply rozstrzygnąłeś read and do not have any interest to me, they immediately tell me about it because I do not want to empty waste your time. I wish you a pleasant day ...

Spoiler:
Return-Path:<misss9873@gmail.com>
Received: from anon-43-159.vpn.ipredator.se ([46.246.43.159]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id t1sm2089061lbb.25.2015.07.16.07.17.02 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Thu, 16 Jul 2015 07:17:06 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.166.106 with SMTP id zf10mr9611000lbb.36.1437056228458; Thu, 16 Jul 2015 07:17:08 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<19710656751.20150716171606@gmail.com>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
multipart/mixed; boundary="----------0E81220222F349D50"
X-WP-MailID:
bd0d17fa4598d075d9b83dc14f042744
X-WP-AV:
skaner antywirusowy poczty Wirtualnej Polski S. A.
X-WP-SPAM:
NO (U9) 0W00000 [QSNE]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.43.159
Decimal:	787884959
Hostname:	anon-43-159.vpn.ipredator.se
ASN:	37560
ISP:	Portlane Ab
Organization:	PrivActually Ltd
Services:	None detected
Type:	Broadband
Assignment:	Static IP 

Zitat:
from anon-43-159.vpn.ipredator.se ([46.246.43.159]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Thu, 16 Jul 2015 07:17:06 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 22. Juni 2023 um 21:09 von vierauge »  

misss9873a.jpg ( 66 KB | Downloads )
misss9873a.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Indikation
Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Re: Elena <misss9873@gmail.com>
Antwort #1 - 08. September 2015 um 15:16

Od: Sobota, 18 Lipca 2015 13:51 Elena <misss9873@gmail.com> 

Cześć xxx!   Ja szczęśliwa otrzymać twój list. Ja bardzo rada, że odpowiedziałeś mi. Dziękuje za twoje foto. Mi bardzo spodobało się. 
By chciałam lepiej  poznać ciebie, napisz mi więcej o się.  Opowiem o się i  o tym dlaczego szukam mężczyzny w internecie. 
xxx, Wiele mężczyzn w Rosji chcą od kobiety tylko jednego... Im jest potrzebny tylko seks.... Tak, seks to pięknie, jeśli partnerzy lubią jeden jednego. Lecz nie ten najważniejszy.  Chcę znaleźć człowieka, który będzie troszczył się o mnie i lubi mnie taką która jestem... Który będzie lubił moją godność i usterki. Który będzie lubił nie tylko moje ciało, ale i duszę.   myślę, że chcesz dowiedzieć się o mnie bardzo dużo że. tak i myślałam, że przeczytasz mój list i odpowiesz mi . może być to i jest los, że z tobą spotkaliśmy się w tym ogromnym świecie.   Uważam, dla miłujących serc nie istnieje przeszkód. I odległość tak samo nie ma żadnego znaczenia.  Ci ciekawie, skąd znam polski? Ja nie kiedy nie była w Polsce.  mieliśmy sąsiadów z Polski. ich rodzina przyjechała do Rosji w 1992 roku. była dziewczynka w rodzinie Agnieszka. Ona nie znała rosyjski, a nie znałam polski. dużo czasu przeprowadzaliśmy razem. uczyłam jej Rosjaninowi, i trochę sama uczyła polski. dużo że zapomniała, lecz twój list czytam bez problemów,     a piszę ci przez tłumacz. na żal, ta rodzina pojechała do innego miasta po roku kilku czasów. i utraciłam kontakt z tą dziewczynką. Oprócz polskiego znam język Angielski, studiowałam jego w szkole i instytucie. Mogę mówić i rozumieć po angielski. opowiem ci o moim mieście. miasto Kstovo znajduje się na terytorium Nizhegorodskaya oblast'. moje miasto jest niewielkie i tu żyją w przybliżeniu 65000 osób. Teraz opowiem trochę o się.  mój wzrost 168 centymetrów. wysokim wzrostem nie mogę pochlubić się.  za wszystkie lata mojego życia dużo że zobaczyłam i dużo że zakosztowała. były i dobre momenty w życiu i jeszcze były złe. zawsze myślę, jak optymista! latem biegam na ulicy, a w zimie chodzę na salę trenażer 3 razy do tygodnia. Lubię, kiedy moja figura jest piękna i jeszcze sport pomaga mi zawsze być rześka. Lubisz sport? Który rodzaj sportu ci najbardziej podchodzi? ja już zdaje się pisała ci, że pracuję księgowym w budowlanej kompanii. do tego pracowałam w spożywczym sklepie. U mnie edukacja 11 klas w szkole. po szkole ukończyłam instytut. żyjemy w różnych krajach, i na pewno ci trudno zrozumieć wszystko, że piszę? mogę pisać ci o się bardzo dużo i gotowa cały dzień tym zajmować się. ty też prosi pisz mi o się. i odpowiadaj na wszystkie moje pytania.     Spodziewam się że potrafię pisać ci dziennie. no na tym ukończę mój list.

Google Translator:

Zitat:
Hey xxx! I am happy to receive your letter. I am very glad that you answered me. Thank you for your photo. I am very pleased.
I wanted to get to know you, write me more about yourself. I talk about himself and about why I am looking for a man on the internet.
xxx, Many Russian men want from women ... The only one is needed only sex .... Yes, sex is beautiful, if partners like one single. But this is not the most important. I want to find a man who will take care of me and likes me so that I am ... Which will he liked my dignity and vulnerability. Which will be liked not only my body but also the soul. I think you want to know about me very much that. so I thought I read my letter and answer me. maybe it is fate and that you met in this vast world. I, for loving hearts there is no obstacle. And the distance just does not matter. Those interesting, where I know Polish? I did not when I was in Poland. We had neighbors with the Polish. their family came to Russia in 1992. was a girl in the family Agnieszka. She did not know Russian, and I did not know Polish. time moved around together. I taught her Russian citizen, and she learned a little Polish. many had forgotten, but your letter read without problems, and I write you through a translator. on grief, the family went to another town after a year several times. and I lost my contact with this girl. Apart from Polish into English I know, I studied him in school and the institute. I can speak and understand English. I'll tell you about my city. Kstovo city is located on the territory of Nizhegorodskaya oblast. My town is small and there live approximately 65,000 people. Now I tell you a little about myself. My growth of 168 centimeters. high growth can not boast. for all the years of my life that I saw a lot and a lot of it tasted. They were and the good moments in life, and yet were bad. I always think like an optimist! summer run on the street, and in the winter I go into the hall trainer 3 times a week. I like it when my figure is beautiful and even sport helps me to always be brisk. Do you like sport? Which type of sport you most approaches? I already wrote seems to you that an accountant working in a construction company. to this I worked in a grocery store. For me education 11 classes in the school. after school I graduated from the institute. we live in different countries, and certainly difficult for you to understand everything that I write? I can write you about a great deal and ready the day the deal. You also asked me to write. and answer all my questions. I expect that I can write you a day. no on that I finish my letter.

Spoiler:
Return-Path: <misss9873@gmail.com>
Received: from anon-42-98.vpn.ipredator.se ([46.246.42.98]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id w9sm3578955laj.21.2015.07.18.04.51.34 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Sat, 18 Jul 2015 04:51:35 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.152.10.72 with SMTP id g8mr18567584lab.97.1437220295966; Sat, 18 Jul 2015 04:51:35 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<111975665.20150718145117@gmail.com>
In-Reply-To:
<55a9a490df5bf0.51591984@wp.pl>
References:
<55a9a490df5bf0.51591984@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
text/html; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding:
quoted-printable
X-WP-MailID:
5039586930fa887bf0018666a66a6619
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00000 [EQN0]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.42.98
Decimal:	787884642
Hostname:	anon-42-98.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-42-98.vpn.ipredator.se ([46.246.42.98]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Sat, 18 Jul 2015 04:51:35 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:45 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #2 - 08. September 2015 um 15:27

Od: Poniedziałek, 20 Lipca 2015 16:43 Elena <misss9873@gmail.com> 

Cześć xxx!
Dziś przepiękny dzień i znów mogę czytać twój  list! Dziękuje że tak dokładnie napisałeś mi. Z każdym listem zaczynamy widzieć jeden jednego lepiej i dla mnie to ciekawie. teraz mam bodziec w życiu,  jestem zainteresowana tobą.  
Ja nie kiedy nie była w górach. lecz bardzo chciała by pobyć. W ogóle za mało podróżowałam. W zasadzie tylko  podróże za miasto. Bardzo dużo czasu zajmuje moja praca. tylko jeden raz do roku  mam urlop. 
xxx chciałam by zapoznać się z tobą bardzo blisko. przecież w moich interesach tak samo opowiedzieć ci o swoim życiu i bardzo chcę żeby dowiedziałeś się o mnie wszystko, co tylko będziesz życzył! Ponieważ szukam tylko poważne stosunki i nie chcę nie kogo oszukiwać.  Teraz opowiem ci więcej o się i o mojej rodzinie. Mój ojciec umarł, kiedy mi były 10 lat. Jemu były 52 lata. On umarł od zawału. Ojciec był chory. Jego miało słabe serce. on umarł do nocy podczas snu. Dla mnie ten dzień był najcięższy, lecz że muszę opowiedzieć wam trochę, ponieważ chcę być z tobą w całości wylewną. Pamiętam mojego ojca. On był rzeczywiście bardzo dobry. Mi nie chapie jego teraz. Mi brakuje rodzicielskiej pieszczoty. Byłam podobna do ojca. Ojciec mówił mi, że chociaż ja i dziewczyna, lecz powinnam być bardzo śmiała i silna, żeby żyć w tym świecie. Być może, że teraz w mnie zachowuje się charakter mojego ojca. chcę powiedzieć ci tak samo o mamie. Mama wykształciła mnie smacznie przygotowywać, myć, zawsze trzymać dom w czystości. ja jedyne dziecko moich ojców. Nie mam brata i siostry. lecz jest kuzyn, tylko on żyje bardzo daleki od mnie i jego już dawno nie widziałam. I zazdrościłam innym dzieciom, ponieważ prawie u wszystkich w rodzinie jest 2 dziecko, a rosłam jedna. zawsze prosiłam moją mamę, żeby ona podarowała mi siostrzyczkę. lecz moja mama odpowiadała mi, że oni nie mogą sobie tego pozwolić, ponieważ żyliśmy bardzo źle. przedtem żyłam we wsi, moi ojcowie bardzo dużo pracowali, żeby zarobić pieniądze. u nas były wcześniej trudności w rodzinie, lecz mieliśmy w rodzinie dobre porozumienie zawsze. na pewno na dzisiaj wystarczy opowiadać o mojej rodzinie. teraz chciało się by poznać twoją rodzinę, opowiedz mi, cokolwiek. uczciwie bardzo życzę dowiedzieć się o twoich ojcach, ponieważ tak mi będzie prostszy poznać ciebie. Teraz wyślę ci fotografie, ja i moje drużki z pracy. Lubię swoją pracę, chociaż czasami na niej istnieje bardzo ciężko i bardzo mocno męczę się.  Chcę, żeby wiedziałeś o mnie więcej!  Będę czekał, że opowiesz mi coś nowe.

Google translator:

Zitat:
Hey xxx!
Today, a beautiful day, and again I read your letter! Thank you so thoroughly that you wrote to me. With every letter we begin to see one one better and for me it's interesting. Now I have a stimulus in my life, I'm interested in you.
I did not when I was in the mountains. but she wanted to stay. In general, too little I traveled. In fact, only trips out of town. A lot of the time it takes my work. only once a year I leave.
xxx I wanted to get to know you very close. Yet in my business so much to tell you about my life and I really want to hear about me everything, whatever you wish! Because I am looking for only serious relationship and do not want someone not to cheat. Now I will tell you more about myself and my family. My father died when I was 10 years. He was 52 years. He died of a heart attack. His father was ill. He had a weak heart. He died the night while you sleep. For me, this day was the hardest, but that I must tell you a little bit, because I want to be with you entirely effusive. I remember my father. He was actually very good. I do not snaps his now. I was missing parental caress. I was like her father. Father told me that although I and a girl, but I should be very bold and strong to live in this world. It may be that now in my retains the character of my father. I want to tell you so much about my mother. Mom educated me prepare tasty, brush, always keep the house clean. I am the only child of my fathers. I have a brother and sister. but a cousin, but he lives far from me and now I have not seen. I envied other children, because almost all in the family is 2 child, and I grew up one. always I ask my mom, so she gave me a sister. but my mother corresponded to me that they can not afford it, because we lived very poorly. before I lived in the village, my fathers a lot of work to earn money. of us were earlier difficulties in the family, but we had a family is always a good agreement. certainly enough for today to talk about my family. now wanted to to know your family, tell me anything. honestly really I wish to learn about your fathers, because I'm so will be easier to get to know you. Now, I'll send you pictures of me and my bridesmaid work. I like my work, although sometimes there are very hard and very hard tire of. I want to know more about me! I'll be waiting, that tell me something new.

Spoiler:
Received: from anon-61-29.vpn.ipredator.se (anon-61-29.vpn.ipredator.se. [46.246.61.29]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id h3sm5305981lbj.19.2015.07.20.07.43.31 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Mon, 20 Jul 2015 07:43:35 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.202.234 with SMTP id kl10mr27981371lbc.51.1437403416636; Mon, 20 Jul 2015 07:43:36 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1035850535.20150720174303@gmail.com>
In-Reply-To:
<55aafd7e5f8f94.81234428@wp.pl>
References:
<55aafd7e5f8f94.81234428@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
multipart/mixed; boundary="----------0901CD00418819B02"
X-WP-MailID:
4cace645cdcabada0ad7b79cafc07401
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00000 [UQOE]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.61.29
Decimal:	787889437
Hostname:	anon-61-29.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-61-29.vpn.ipredator.se (anon-61-29.vpn.ipredator.se. [46.246.61.29]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Mon, 20 Jul 2015 07:43:35 -0700 (PDT)

misss9873b.jpg ( 68 KB | Downloads )
misss9873b.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

Stillstand ist die Vorstufe
des Untergangs

Antwort #3 - 08. September 2015 um 15:57

Ob wir hier den gleichen Schreiber haben? Ksenia <kseniaks1981@gmail.com>

Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #4 - 08. September 2015 um 17:09

obviously is the same story, only some details has been changed.

Od: Wtorek, 21 Lipca 2015 16:43 Elena <misss9873@gmail.com> 

Cześć, mój druh xxx!
Ja bardzo rada otrzymać nowy list. jeśli uczciwie, to mi bardzo przyjemnie mówić z kimś z innego kraju. Ja rada, że często mi piszesz. U nas z tobą różne kultury. Rzeczywiście bardzo dobra rzecz - Internet bardzo ciekawie. internet czyni cudy i może powiązać ludzi nawet z różnych krajów. chcę uprzedzić ciebie, że będę pisał ci prawie zawsze po pracy. kiedy mam wolny czas od pracy, to będę rada pisać ci listy! Ponieważ nie mam własnego komputera domu i dla tego co by pisać ci listy mi należeć iść do internetu kawiarni. 
Mój humor wzbiera, kiedy widzę twój nowy list.  ty bardzo ciekawy człowiek. mi ciekawie czytać twoje listy, i dowiadywać się o twoim kraju o twoich wiedzach, nowe kultury i miejsca dowiadywać się. jestem zainteresowana w twoim życiu.   z każdym dniem mi chce się poznawać ciebie coraz więcej i więcej.  z tego powodu, chcę zadać ci kilka pytań. też możesz stawiać mi swoje pytania i będę rada odpowiadać na ich zawsze. mój ulubiony kolor błękitny, ponieważ on jest bardzo czysty, jak niebo. mój ulubiony pokarm - to sałaty. nie lubię siadywać bez sprawy i też bardzo lubię przygotowywać. u mnie dziennie проходит tak, że przygotowuję pokarm. preferuję najbardziej jeść domy, nie lubię restauracje i kawiarnię. czasami zachodzę do kawiarni, żeby popić kawę i wszystko. zapoznałam się z tobą i teraz u mnie pojawiło się marzenie, żeby nauczyć się mówić na twojej mowie bardzo pięknie. Moja religia prawosławie. Ja chrześcijanin. Bóg w moim sercu dziennie. I ja  chodzić do cerkwi każdy miesiąc! I często chodzę z matką. uczciwie powiedzieć, lubię słuchać różną muzykę i mi najbardziej podoba się rosyjska muzyka. muzyka o miłości mi podoba się najbardziej. Poza tym, preferuję, żeby z zadowoleniem słuchać radie. Na radio można usłyszeć dużo różnej muzyki, która podejmuje humor. Bardzo lubię lato i latem mi podoba się leżeć na słońcu. kiedy był żywy mój papież, to zawsze chodziłam z nim na rzeczkę, żeby pływać. Na ogół, latem bardzo dobrze, ciepło i przytulnie! Lecz moje ulubione miejsce dla przechadzki - to park, który jest rozmieszczony w naszym mieście, park kultury i odpoczynku w śródmieściu. Bardzo lubię swoje miasto i mi bardzo z żalem od tego że nie  nie potrafiłam znaleźć swojego mężczyzny u się w kraju. spodziewam się, że całe to spodoba się ci i potrafisz więcej wiedzieć o mnie. 
1. twój ulubiony kolor? 
2. która kuchnia ci więcej podoba się i że preferujesz jeść?
3. czym jesteś zainteresowany w życiu? na pewno u ciebie powinno być swoje hobby? 
4. Którą muzykę lubisz słuchać? 
5. twoja ulubiona pora roku? 
Myślę, obowiązkowo odpowiesz na moje malutkie, lecz bardzo ważne dla mnie pytania. Czekam twojego nowego listu. W moim następnym liście będę odpowiadał na twoje pytania. mogę nawet odpowiedzieć od razu na wszystkie swoje pytania. Ukończę swój list dziś. Lecz będę czekał waszego listu również szybko.

Google translator:

Zitat:
Hi, my companion xxx!
I am very pleased to receive a new letter. if honestly, that I am very nice to talk with someone from another country. I am glad that I often write. With us you different cultures. Actually a very good thing - the Internet very interesting. Internet makes miracles and can link people even from different countries. I want to warn you that I will write you almost always after work. When I have free time from work, then I will advice you to write letters! Since I do not have your own computer home and for what to write these letters belong to me to go to the internet cafe.
My mood swells when I see your new letter. you are a very interesting man. I curiously read your letters, and inquire about your country with your wiedzach, new cultures and places to inquire. I am interested in your life. every day I want to know you more and more. for this reason, I want to ask you a few questions. You can also place me your questions and I'll answer them advice forever. my favorite color blue because it is very clean, as the sky. my favorite food - that lettuces. I do not like to sit without the matter and also really like to prepare. проходит day for me so that I prepare food. I prefer to eat most houses do not like restaurants and a café. sometimes I happen to a cafe to drink coffee and everything. I acquainted with you and now me there was a dream to learn to talk on your speech very beautiful. My religion Orthodoxy. I am a Christian. God in my heart daily. And I go to church every month! I often go with my mother. honestly say, I like to listen to different music and I most like Russian music. music love me like the most. Besides, I prefer to pleased to listen to the radio. On the radio, you can hear a lot of different music that takes humor. I really like the summer and during the summer I like to lie in the sun. when he was alive, my pope, it always went with him to the creek to swim. In general, the summer very well, warm and cozy! But my favorite place for a stroll - this park, which is distributed in our city park of culture and recreation in the city center. I really like your city and I really regret the fact that I could not find my man in the country. I expect that all this will appeal to you and you can know more about me.
1. your favorite color?
2. a kitchen you more like and that you prefer to eat?
3. What are you interested in life? certainly among you must be your hobby?
4. Which music do you like listening to?
5. Your favorite time of year?
I think compulsorily answer my tiny, but very important to me questions. I wait your new letter. In my next letter I will answer your questions. I can even answer immediately to all your questions. Complete your letter today. But I will wait your letter too quickly.

Spoiler:
Received: from anon-42-222.vpn.ipredator.se ([46.246.42.222]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id ok2sm6067472lbb.0.2015.07.21.07.43.13 for <******@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Tue, 21 Jul 2015 07:43:14 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.163.129 with SMTP id yi1mr33882444lbb.77.1437489795568; Tue, 21 Jul 2015 07:43:15 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<472505093.20150721174303@gmail.com>
In-Reply-To:
<55ad9b38678743.71760932@wp.pl>
References:
<55ad9b38678743.71760932@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
text/html; charset=utf-8
quoted-printable
X-WP-MailID:
3b5e47b57aae1156a0ece34df2b1e204
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [8ROU]
Do:
******@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.42.222
Decimal:	787884766
Hostname:	anon-42-222.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-42-222.vpn.ipredator.se ([46.246.42.222]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Tue, 21 Jul 2015 07:43:14 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:48 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #5 - 08. September 2015 um 17:19

Cześć mój miły druh xxx! 
Ja tak rada pisać ci w tym przepięknym dniu. jeśli uczciwie powiedzieć ci, to mój humor zawsze szybko wzbiera, kiedy widzę twój list. spodziewam się, że u ciebie takie samo odczucie, kiedy widzisz mój list. teraz ostatecznie jestem pewna w tym, że będę pisał listy tylko ci, ponieważ podobasz się mi, mi ciekawie czytać twoje listy i w ogóle w tobie bardzo dużo pozytywnych jakości, które by chciałam widzieć u swojego mężczyzny. mi pisali i inni mężczyźni, lecz wszyscy oni nie chcieli realnych stosunków, oni prosto grali z mną i pisali, że chcą zaspać z mną, lecz jak można pisać takie dziewczynie? przecież ci mężczyźni mnie nawet nie widzieli piszą takie listy. Lecz nie stanęłam więcej pisać tym mężczyznom, ponieważ to całkiem mi nie spodobało się. ich zachowanie jest nie estetyczne i w ogóle oni mi nie spodobali się. teraz będę pisał tylko ci i spodziewam się, że nie będę zawodził się w tobie. mi uczciwie brakuje takiego mężczyzny, jak ty. zazwyczaj wcześnie zaczęłam mówić ci o tym, lecz będę modlił się, żeby okazałeś się prawidłowym i bardzo uprzejmym mężczyzną. to duże szczęście dla mnie, kiedy widzę twój list. 
xxx, piszę ci o swoich emocjach i pokazuję ci swoją radość. mówię ci, że z każdym listem dla mnie otwiera się coś nowe i stanowczo przedłużam pisać ci listy. proszę ciebie, nie rozczaruj mnie, przecież zrobiłam swój wybór i rozstrzygnęłam, że będziesz jedyny z kim będę korespondował. chciało się by zwyczajnie szybciej spotkać się z  tobą w realnym życiu i poznać ciebie w cztery oczy. chcę porozmawiać z tobą, może być posiedzieć w kawiarni i porozmawiać o życiu. przecież przez listy bardzo trudno zobaczyć prawdziwe serce człowieka.   
Teraz, chciało się by podzielić się z tobą moim dniem obecnym. dziś zapóźniłam na pracę. moja praca znajduje się do 1,5 kilometrów od mojego domu. żeby dostać się do mojej pracy, dziennie siadam na autobus. mam bilet na przejazd na każdy miesiąc, każdy miesiąc należy kupować nowy bilet na przejazd. dziś zapóźniłam na pracę, ponieważ była awaria na drodze. awaria stała się na malutkim skrzyżowaniu. autobus, w którym jechałam długo stał w koreku, który utworzył się zza tej awarii. siadywaliśmy w autobusie i bardzo długo czekaliśmy, kiedy przejadą wszystkie maszyny co stoi w tym dużym koreku. zapóźniłam na pracę na 20 minut, i dyrektor naszego przedsiębiorstwa łajał mnie. on zawsze wszystkich łaje, ponieważ nasz dyrektor bardzo zły, w ogóle nie wyobrażam, jak na ziemi mogą żyć tacy źli ludzie on łajał mnie. ja jemu пыталась wszystko wyjaśnić, lecz on nie chciał nic słuchać. mi stanęło chorobliwie i zapłakałam. przedstawiasz? co że mogłam porobić? chyba to byłam winna w tym, że na drodze utworzyła się taka duża kolumna samochodów? korek utworzył się wskutek awarii na drodze. duża ciężarówka wbiła się do samochodu osobowego i samochodu osobowego wyniosło na przeciwną smugę. tam na drodze były kupy zburzonych samochodów - to było bardzo straszno. Mi było bardzo ciężko w tę chwilę, kiedy dyrektor bardzo źle krzyczał na mnie. on powiedział mi, że powinnam być w czas na pracy czy on zwolni mnie.
Moje samopoczucie wyładniało tylko teraz, kiedy przyszłam i przeczytałam twój list. ja rada, że mam takiego przepięknego mężczyznę, możesz zrozumieć mnie w moich rozczarowywaniach. mi przyjemnie, że mogę podzielić się z tobą swoimi przeżyciami. u mnie dziś był by bardzo dobry duchowy stan, lecz lekceważenie dyrektora wkładało się do mojego serca. mi zdarzyło się obiecać dyrektorowi, że będę więcej nie spóźniał się na pracę i będę wychodził na autobus przedtem na 20 minut. 
bardzo przyjemnie, że potrafiłam podzielić się z tobą dniem obecnym, nawet na sercu stanęło na dużo lżej. powiedz, a co u ciebie dziś stało się? mi będzie przyjemnie dowiedzieć się o tym. znasz, rzeczywiście marzę, że pewnego razu potrafię zobaczyć ciebie i może być wtedy moje życie w całości zmieni się do lepszego i nie będę taka samotna. przyjemnie zakończenia dnia ci. życzę dziś przyjemnych snów.

Google Translator:

Zitat:
Hi my dear companion xxx!
I like this council to write to you on this beautiful day. if you honestly tell you, this is my humor always quickly swells when I see your letter. I expect that at you the same feeling when you see my letter. Now finally I am sure is that I will write a list of only those, because like you to me, me interesting read your letters and all of you a lot of positive qualities that would want to see in a man. I wrote and the other men, but all they did not want real relationship, they simply played with me and wrote that they want to oversleep with me, but how can you write such a girl? Yet these men did not even see me write such letters. But there stood more to write these men, because it's pretty I did not like. their behavior is not aesthetically pleasing, and in general they did not like it. Now I write only to you, and I hope that I will not wailed in you. I honestly miss such a man as you. usually early, I started to tell you about it, but I prayed that you have shown to correct and very polite man. This lucky for me, when I see your letter.
xxx I am writing to you about their emotions and show you his joy. I tell you that with each letter for me opens up something new and definitely prolong write your list. Please you, do not disappoint me, after I made my choice and resolved that you will be the only one with whom I corresponded. I wanted to be simply faster to meet you in real life and meet you face to face. I want to talk to you, you may sit in a cafe and talk about life. Yet the list is very difficult to see the real heart of man.
Now, I wanted to to share with you my current date. zapóźniłam work today. my job is to 1.5 kilometers from my house. to get to my work, day I sit on the bus. I got a ticket to ride every month, every month you should buy a new ticket to ride. zapóźniłam work today because it was a failure on the road. failure has become a tiny crossroads. bus which was driving had long stood in koreku that formed behind this failure. we sat on the bus and waited a very long time, when all machinery will drive what is in this large koreku. zapóźniłam to work for 20 minutes, and the director of our company scolded me. He always all Laje, because our director very angry, not at all imagine how on earth can live so bad people he scolded me. I пыталась to explain everything to him, but he would not listen to anything. I stood sickly and cried. you present? what I could do some work? I think that I was guilty in that way formed such a big column of cars? cork formed as a result of failure on the road. big truck slammed into a car and a passenger car amounted to the opposite streak. on the way there were piles of demolished cars - it was very horrible. I was very hard at the moment when the director of a very bad yelled at me. He told me that I should be in time for work or he will release me.
My mood wyładniało only now, when I came and I read your letter. I am glad that I have such a beautiful man, you understand me in my rozczarowywaniach. pleasant for me that I can share with you their experiences. for me today was to a very good spiritual state, but disregard the director put on to my heart. I happened promise to the Director that I will be no more late for work and I went out on the bus before for 20 minutes.
very nice that I could share with you the day of the present, even at the heart it stood on a much lighter. Say, what are you today happened? I will be nice to know about it. you know, actually I dream that one day I can see you and may then my life as a whole will change to the better, and I will not be so lonely. pleasant end of the day to you. I wish you pleasant dreams today.

Spoiler:
Received: from anon-45-213.vpn.ipredator.se ([46.246.45.213]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id x4sm346970lag.40.2015.07.22.07.56.01 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Wed, 22 Jul 2015 07:56:01 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.139.103 with SMTP id qx7mr2800499lbb.73.1437576962791; Wed, 22 Jul 2015 07:56:02 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<466715588.20150722175553@gmail.com>
In-Reply-To:
<55aee4d1d8d897.24050041@wp.pl>
References:
<55aee4d1d8d897.24050041@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
text/html; charset=utf-8
quoted-printable
X-WP-MailID:
d9d67aabe249d800ee398a563a759413
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [oTMU]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.45.213
Decimal:	787885525
Hostname:	anon-45-213.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-45-213.vpn.ipredator.se ([46.246.45.213]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Wed, 22 Jul 2015 07:56:01 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:49 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #6 - 08. September 2015 um 17:29

Od: Czwartek, 23 Lipca 2015 20:55 Elena <misss9873@gmail.com> 

Cześć xxx! 
Jestem entuzjastyczna czytaniem twojego listu. twoje listy bardzo cieszą mnie dziennie. ja rada, że wybrała ciebie i będę teraz cały czas użyczał tylko twoim listom i już przestałam pisać innym mężczyznom. uczciwie powiedzieć ty najmiły mężczyzna z wszystkich, które mi pisały listy. bardzo przyjemnie, kiedy наши z tobą stosunki składają się tak jednakowo i możemy poznawać jeden jednego wszystko lepiej. 
xxx, jesteś bardzo dobry i na pewno bardzo różnisz się od innych mężczyzn. przecież bardzo rzadko spotkasz romantycznego i dobrego mężczyzny. 
Po to, żeby napisać ci list u mnie odchodzi dużo czasu i ja gotowa użyczać temu jeszcze więcej czasowi, ponieważ chcę opowiedzieć ci coraz więcej i więcej o się. przecież po to, żeby zbudować poważne stosunki należy myśleć o czym napisać w liście i przede wszystkim zastanawiać się o tym, jak zareagujesz na jego. 
Z każdym dniem mam więcej nowych myśli i dziennie chcę wyrazić wszystkie te myśli w jednym liście. zazwyczaj to bardzo ciężko i czasami mogę zapomnieć to, o czym chciałam ci napisać. na pewno teraz lepiej powiem ci o tym, jak mój dzień. przecież nie ukończyłam mówić ci o tym. 
pracuję z 8: 00 do 12: 00. moja obiadowa przerwa bywa z 12: 00 do 13: 00. Pracuję do 17: 00 wieczoru. czasami u mnie za mało pracy i ja стараюсь doczekać się zakończenia dnia pracującego. jeśli ja na pracy i mi nie czego czynić, to siaduję i czytam księgi, bardzo lubię czytać powieści i księgi wielkich pisarzy. lubisz czytać księgi? czasami do mnie na pracę przychodzą moje przyjaciółki i rozmawiamy. pracuję nie w państwowym przedsiębiorstwie. pracuję na indywidualistycznego przedsiębiorcę. Taka praca należy indywidualistycznemu przedsiębiorcy, i otrzymuję zarobione pieniądze z rąk kierownika. tylko w mojej pracy jest jedna usterka, przecież na takiej pracy do mnie nie przychodzą naliczenia do funduszu emerytalnego i do starości nie potrafię odbierać emeryturę. teraz zwyczajnie bardzo wcześnie myśleć o tym. 
Spodziewam się, że u mnie i masz realne stosunki z tobą. wszystko że życzę nam z tobą - to piękne i romantyczne stosunki i może być w przyszłości potrafimy spotkać się w realnej sytuacji. teraz mam niektórą tremę. znasz w czym on? przecież patrzyłam telewizor i tam pokazywały bardzo okropne aktualności o tym, jak kobiety z Rosji jadą za granicę i tam popadają do niewolnika. lepiej zwyczajnie nie myśleć o tym, lecz mi trochę straszno, ponieważ tak mało wiem o tobie. dziennie ja пытаюсь dowiedzieć się o tobie więcej i poznać, który ty. Teraz nie widzę nic strasznego w tobie. nawet cieszę się, ponieważ widzę, który jesteś dobry i wszystko rozumiesz. mogłeś by opowiedzieć o twoim kraju trochę? przecież mi uczciwie chce się dowiedzieć się o tym. żeby zgasić mój lęk chcę dowiadywać się o twoim kraju. 
żyję z samego urodzenia w mieście Kstovo i dowiaduję się o nim wszystko. znam ulice, miejsca, gdzie można posiedzieć, schodzić w kinie czy prosto pomyśleć o czymkolwiek. mam pracę, która zadowala mnie. jeśli utracę taką pracę, to na pewno lepiej za pracę już nie potrafię znaleźć. moja praca pozwala mi ubierać się, zabezpieczać się, pomagać czasami mamie. mogę płacić za gaz, wodę, elektryczność i inną. w Rosji jest bardzo proste prawo, które znają wszyscy Rosjanie. znasz, który on? jeśli nie pracujesz, to nie jesz. to zazwyczaj śmiesznie, lecz to rzeczywiście prawda. ciężko żyć w Rosji. zazwyczaj są inne miasta, w których ludzie żyją na dużo lepiej, na przykład miasto Moskwa. tylko w mieście Moskwa całkiem inne okoliczności i w ogóle nie wszystkim jest dostępne życie w takim mieście. spodziewam się, że potrafiłam w pewnym stopniu opisać ci codzienne życie w Rosji i teraz masz niektóre rozumienie tego, jak żyję. jeśli chcesz, to opowiedz mi o swoim życiu, przecież mi tak samo chciało się by poznać, jak żyjesz. trafnie do zmartwychwstania odpoczywam od pracy, A w sobotę pracuję tylko do 12: 00. 
opowiedziałam ci tak wiele i rzeczywiście otworzyłam ci część swojego życia. spodziewam się mój list bardzo spodoba się ci. już zaczynam myśleć o następnym dniu, kiedy potrafię przeczytać twoją odpowiedź na mój list.

Google Translator:

Zitat:
Hey xxx!
I am enthusiastic reading your letter. your letters are very pleased me daily. I am glad that chose you, and I will now always lent only your letters and have stopped writing other men. honestly tell you najmiły man with all that I wrote the list. very nice when наши relationship with you made up equally so, and we can get to know one single everything better.
xxx, You are very good and certainly much you differ from other men. Yet very rarely you meet a romantic and a good man.
Just to write you a letter for me leaves a lot of time and I was ready to lend ago even more time, because I want to tell you more and more about themselves. Yet there to build serious relationships should be thinking about what to write in the letter and, above all, think about how you react to it.
Every day I have more new ideas and a day I want to express all these thoughts in one letter. usually it's very hard and sometimes I forget that what I wanted to write. certainly better now let me tell you about how my day. I not yet graduated to tell you about it.
I work from 8: 00 to 12: 00. my lunch break sometimes from 12: 00 to 13: 00. I work until 17: 00 the evening. sometimes with my little work and I стараюсь wait for the end of the working day. if I have to work and not what I do is tiled and read the book, I really like to read novels and books of great writers. you like to read books? sometimes for me to work my girlfriends come and talk. I work not in a state enterprise. I'm working on individualistic entrepreneur. Such work should be individualistic entrepreneur, and getting the money earned from the hands of the manager. only in my work there is one fault, after all, on such work for me do not come to the calculation of the pension fund and old age can not receive a pension. Now simply very early to think about it.
I expect that with me and have a real relationship with you. I wish us all that with you - it's beautiful and romantic relationships, and may in the future be able to meet in a real situation. Now I have some stage fright. you know what he? Yet I watched TV and there showed very terrible news about how women from Russia go abroad and get into a slave. better to just not think about it, but me some terrible, because so little I know about you. пытаюсь day I learn more about you and know who you are. Now, I do not see anything terrible in you. even I'm glad, because I see that you are good and you understand. you might have to tell a little bit about your country? Yet I honestly want to know about it. to turn off my anxiety I want to find out about your country.
I live with the birth in Kstovo and find out everything about him. I know the streets, a place where you can sit, walk down the cinema or simply think about anything. I have a job that satisfies me. if I lose this job, it is definitely better for the work I can no longer find. My job allows me to dress up, protect yourself, help your mom sometimes. I can pay for gas, water, electricity and other. Russia is a very simple law that know all Russians. you know that it? if you do not work, it does not eat. This is usually funny, but it's actually true. hard to live in Russia. usually there are other cities where people live much better, for example, the city of Moscow. Only in Moscow quite different circumstances and not at all is available for life in a city. I expect that I could to some extent describe your daily life in Russia, and now you have some understanding of how I live. if you want, tell me about your life, after all, I just wanted to to know how you live. aptly to the resurrection of a rest from work, And on Saturday I only work 12: 00.
I told you so much and actually opened to you part of your life. I expect my letter really appeal to you. already starting to think about the next day when I can read your answer to my letter.

Spoiler:
Received: from anon-42-41.vpn.ipredator.se ([46.246.42.41]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id c5sm1200586lbd.49.2015.07.23.11.56.04 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Thu, 23 Jul 2015 11:56:09 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.166.2 with SMTP id zc2mr9521669lbb.29.1437677771479; Thu, 23 Jul 2015 11:56:11 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1817168781.20150723215555@gmail.com>
In-Reply-To:
<55b03b2953e9f6.41028820@wp.pl>
References:
<55b03b2953e9f6.41028820@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
multipart/mixed; boundary="----------05F0761702CE8C726"
X-WP-MailID:
e237f0dfafd6eec0eb9d01f8fb1a22c5
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [0cOU]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.42.41
Decimal:	787884585
Hostname:	anon-42-41.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-42-41.vpn.ipredator.se ([46.246.42.41]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Thu, 23 Jul 2015 11:56:09 -0700 (PDT)

misss9873c.jpg ( 61 KB | Downloads )
misss9873c.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #7 - 08. September 2015 um 17:56

Od: Sobota, 25 Lipca 2015 15:44 Elena <misss9873@gmail.com>

Cześć  moja droga xxx!      
Można poznać, jak ci wdaje się pisać mi takie piękne listy? u ciebie określono jest niektóry talent.
Mi podoba się twój charakter. przecież czytam twój list i trochę zaczynam rozumieć ciebie. rozumiem twój charakter. Nawet jeśli nie widziałam ciebie, jednak u mnie składa się bardzo piękne wrażenie o  tobie. Tak mile mówisz z mną. dziś myślałam, że mój dzień będzie znów taki, jak przedtem, lecz przeczytałam twój list i zamyśliłam się o tym, jak będę żył? przecież nasze życie zawsze porusza się i ona porusza się bardzo szybko. rok za rokiem idzie niewidocznie. zaczęłam rozumieć, że zaczynam dziadzieć. przecież już przeżyłam najszczęśliwsze lata młodości. teraz ja z uśmiechem na moim obliczu wspominam o całym tym. często patrzę na swoje fotografie i wspominam swoje szczęśliwe dzieciństwo. w dzieciństwie byłam taka malutka i bezbronna. 
Marzę, że kiedykolwiek będę miał rodzinę, w której nigdy nie będzie złości, swary, nienawiści, nie będzie smutku i cierpień. jak już mówiłam ci, że ja bardzo wrażliwa kobieta mnie bardzo łatwo ranić. 
xxx opowiem wszystko o się. Spotykałam się z mężczyznami, lecz wszyscy oni chcieli tylko seks. Nie chcę tego. Chcę miłości, szczerej i delikatnej. W instytucie spotykałam się z chłopcem, który mi bardzo podobał się. Wszystko było dobrze, jak myślałam. Lecz pewnego razu, ten chłopiec spotkał inną dziewczynę. On nie lubił jej, lecz ona była córka bogatego mężczyzny. Ona miała dużo pieniędzy. A nie miałem nic... On od razu że rzucił mnie, i za rok zaślubił na to bogatej dziewczynie. On wymienił mnie i moich uczuć, na pieniądze... On lubi pieniądze i więcej jemu nic nie należy. 
Potem był inny, lecz on pił alkohol, zdradzał mi z innymi kobietami, i rozstrzygnęłam czekać mojego mężczyzny.  Zawsze winiłam się pod każdym względem. może być czyniłam coś nie poprawnie? być może wierzyłam nie temu człowiekowi i byłam zbyt naiwna? być może nie trzeba wierzyć większości mężczyzn? miałem uczucia, że nie mogę odczuwać miłość. czy nie znalazłam odpowiedniego człowieka? chciałam by dowiedzieć się twoją myśl o tym...   Dla mnie o wiele ważniej znaleźć kochanego człowieka. i mi nie ważnie gdzie on będzie żył. W Rosji czy w innym kraju. Lecz w Rosji u mnie nie wyszło znaleźć swoją miłość.
       Dziś u nas dobra, jasna pogoda i czyste niebo. Nie ma chmar. Myślę, że dziś można będzie widzieć gwiazdy. Mi bardzo podoba się rozglądać się wieczorowe gwiazdy, najlepsze gwiazdy, a potem czasami dostrzegać, jak z przyjściem nocy ich staje coraz więcej i już można stwarzać jakiekolwiek rysunki, przeprowadzając domniemaną linię od jednej gwiazdy do innej. Lecz czasami do takich nocy mi bywa bardzo tęskne, że nie ma szeregiem człowieka, który potrafił by rozdzielić z mną piękność tej romantyki. Mi chce się, żeby w takich chwilach byłam nad brzegiem oceanu, pod wysokimi palmami i pić kokosowe mleko. Lecz jak długo na niebie płoną gwiazdy, w moim sercu żyje nadzieja, że wszystko zmieni się, i potrafię znaleźć swoje proste żeńskie szczęście, w którym będzie miłość, zaufanie i troska. 
bardzo chcę podarować ci dobre radosne szczęście, humor na całą pozostałość dnia. dziś odprawię za wiatrem mój całus, spodziewam się, że wiatr doniesie mój całus do ciebie.
życzę dobrego dzień.

Google Translator:

Zitat:
Hi my dear xxx!
You know, like you gets to write me such beautiful letters? are you determined a certain talent.
I like your character. Yet I read your letter and some begin to understand you. I understand your character. Even if I did not see you, but for me consists of a very beautiful impression on you. Yes pleasantly you are talking with me. Today, I thought that my day will be again the same as before, but I read your letter and just thinking about how I live? Yet our life always moves and it moves very quickly. Year after year goes invisibly. I began to understand that begin to age. Yet already I experienced the happiest years of my youth. Now I had a smile on my face I mention all this. often I look at my photographs and memories of her happy childhood. as a child I was so tiny and vulnerable.
I dream I'd ever had a family, which will never be anger, strife, hatred, there will be sadness and suffering. as I have already told you that I am very sensitive woman made me very easily hurt.
xxx Tell everything about themselves. I met up with the men, but all they wanted just sex. I do not want it. I want to love, sincere and delicate. The institute was dating a boy who I loved. Everything was good as I thought. But one day, the boy met another girl. He did not like her, but she was the daughter of a wealthy man. She had a lot of money. And I had nothing ... He immediately that threw me, and for the year it married a rich girl. He mentioned me and my feelings for the money ... He likes money and more nothing belongs to him.
Then there was another, but he drank alcohol, cheating on me with other women, and resolved to wait my man. I always blamed in every respect. It may be he did something correctly? you may not believe this man and I was too naive? you may not have to believe most men? I had the feeling that I can not feel love. or I have not found the right man? I wanted to find out your thought about this ... For me far more seriously find a beloved man. and I did not validly where he will live. In Russia or in another country. But Russia did not work out for me to find my love.
       Today at us good, clear weather and clear skies. There is no swarms. I think that today you can see the stars. I really like to look to evening star, the best stars, and then sometimes to see how the coming of night, they become more and more and you can create any drawings, performing implied a line from one star to another. But sometimes those nights can be very nostalgic to me that there is a number of a man who was able to separate from me beauty of this romance. I want to be that in such moments I oceanfront, under the tall palms and drink coconut milk. But as long as the stars in the sky burn in my heart alive the hope that everything will change, and can not find his simple female happiness where you will love, trust and care.
I really want to give you a good joyful luck mood for the entire remainder of the day. Today dismiss the wind my kiss, I expect that the wind denounce my kiss to you.
I wish you a good day.

Spoiler:
Received: from anon-41-64.vpn.ipredator.se (anon-41-64.vpn.ipredator.se. [46.246.41.64]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id o8sm2569309laf.7.2015.07.25.06.45.21 for <******@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Sat, 25 Jul 2015 06:45:22 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.130.7 with SMTP id oa7mr12606445lbb.30.1437831923419; Sat, 25 Jul 2015 06:45:23 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1236962050.20150725164459@gmail.com>
In-Reply-To:
<55b22e549262a8.95010470@wp.pl>
References:
<55b22e549262a8.95010470@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
quoted-printable
X-WP-MailID:
1e05eed6e749df113f0188e7a85f82ae
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00000 [wYOU]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.41.64
Decimal:	787884352
Hostname:	anon-41-64.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-41-64.vpn.ipredator.se (anon-41-64.vpn.ipredator.se. [46.246.41.64]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Sat, 25 Jul 2015 06:45:22 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:52 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #8 - 08. September 2015 um 18:05

Od: Niedziela, 26 Lipca 2015 17:46Elena <misss9873@gmail.com>

Cześć xxx!
Ja bardzo rada, że teraz mogę przeczytać twój list. bardzo chcę dowiedzieć się o tobie wszystko. z każdym dniem mi staje ciekawiej pisać i czytać twoje listy, z każdym listem poznaję ciebie z różnych stron i to pięknie. po każdym liście u mnie zostaje część twojego obrazu w głowie. Dziękuje za foto. 
Mi tak spodobało się czytać twoje listy i już zaczynam czekać tego momentu, kiedy znów napiszesz mi. wczoraj w nocy myślałam o tobie, myślałam o tym, co że napiszesz mi. dziś znalazłam czas, żeby przeczytać twój list i była bardzo szczęśliwa. ja rada, że u nas z tobą są takie miłe stosunki. wczoraj długo nie mogłam usnąć, ja jak malutkie dziecko długo myślała o tobie i o tym, co że będzie dalszy w naszych stosunkach!? już myślę o tym, jak że będzie rozwijały наши z tobą stosunki nadal. zazwyczaj z każdym dniem moje pragnienie zobaczyć ciebie w rzeczywistości staje coraz więcej! zawsze znajdujesz się w mojej głowie. 
Na pewno ty akurat ten mężczyzna, z którym mogłam by realnie przedłużyć stosunki. Nie chcę tracić ciebie. zawsze mówię wszystko od razu i nie będę ukrywał od ciebie nic. nie mogę powstrzymać swoje uczucia - to moje serce podpowiada mi i moje serce bardzo mocno bije się, kiedy widzę twój list. myślę, że rozumiesz mnie? zazwyczaj bardzo skomplikowano będzie przekazywał swoje uczucia przez list, lecz ja стараться pisać ci bardzo piękne i miłe listy. czasami ludzie bardzo długo szukają swoją miłość. oto już bardzo zmęczyłam się szukać takiego mężczyzny i ty akurat ten człowiek, z którym będę próbował budować realne stosunki. przecież już zakosztowałam warianty i zawsze były niepowodzenia, a z tobą mi bardzo łatwo mówić. przecież mówię ci absolutnie wszystko. Lubię żyć sprawiedliwie. przecież żyć sprawiedliwie i uczciwie - to sam dobry wariant, ponieważ nie lubię kłamstwo. mi bardzo należy, żeby zawsze mówiłeś mi tylko prawdę, też czekasz od mnie tego?! przecież mi bardzo ważnie znać, że myślisz o mnie? od dziecka mnie uczyły mówić prawdę. żyję i cieszę się życiu, ponieważ moje serce zawsze czyste przed ludźmi. o mnie nigdy nie mówią złych słów. a możesz powiedzieć mi, że mówią o tobie twoi druhowie? u ciebie w ogóle dużo druhów? jak długo znasz swoich druhów? 
teraz mówię ci o tym, ponieważ nie chcę, żeby w naszej z tobą znajomości były błędy. wybrałam ciebie i cała moja nadzieja teraz tylko na ciebie. Ty, ten człowiek, z którym chcę stwarzać poważne stosunki. mi zdaje się, że nam będzie ciężko wszystko poprawnie rozumieć. lecz mam nadzieję, że наши z tobą stosunki więcej niż realne. cała sprawa w zaufaniu, i sam wszystko dobrze rozumiesz. Mi bardzo chce się poznać, ten list zaniepokoił ciebie? Chcę poznać, jak reagowałeś na mój list. mi bardzo ważnie znać twoją myśl. Chcę znać twoje myśli. Chcę znać, że myślisz o mnie. Tylko zapytuję znów i znów ciebie o tym, żeby pisałeś mi prawdę. nie chcę żeby ci było źle, potem, jak będziesz czytał mój list. napisałam ci taki list, żeby poznać twoją reakcję, nie chcę żeby złościłeś się na mnie. chcę wzajemnego rozumienia. 
Na tym ukończę list. Będę czekał twoją odpowiedź. Będę czekał twoją myśl.
na pewno mi będzie bardzo ciężko usnąć dziś, będę przeżywał o tym, że napisałam. główne nie obrażaj się na mnie. 
Elena.

Google translator:

Zitat:
Hey xxx!
I am very glad that now I can read your letter. I really want to know everything about you. with each passing day it becomes more interesting to me to write and read your letters, with each letter I recognize you from different sides and it is beautiful. after each letter for me is part of your image in my head. Thank you for the photo.
I so pleased to read your letters and already beginning to wait for that moment when you write me again. last night I was thinking about you, I thought about what that you write to me. Today I found time to read your letter and was very happy. I am glad that with us you are such a nice relationship. yesterday a long time I could not sleep, I like a little kid long thinking about you and what it will continue in our relations !? already I am thinking about how it will develop наши relationship with you still. usually every day of my desire to see you in fact become more and more! You are always in my head.
Surely you happened to the man with whom I could actually extend that relationship. I do not want to lose you. I always say everything at once and I will not hide from you anything. I can not help my feelings - my heart tells me, and my heart is beating very strongly when I see your letter. I think you understand me? usually very complex will transfer their feelings by letter, but I стараться write you a very beautiful and nice list. sometimes people very long time searching for your love. this is already very tired to look like a man and you are just the man I'm going to try to build a real relationship. Yet already I experienced variants and always have been unsuccessful, and you speak to me very easily. Yet I tell you absolutely everything. I like to live righteously. Yet to live righteously and honestly - this same good option because they do not like to lie. I am very please to always tell me the truth, or are you waiting for from me this ?! after all, I am very validly know you think of me? a child I learned to speak the truth. I live and I am happy life, because my heart always clean before the people. about me never say bad words. and you tell me that you talk about your familiars? are you in general a lot of friends at? as long as you know your friends at?
Now I'm telling you this because I do not want you in our knowledge there were mistakes. I chose you and all my hope now only for you. You, the man with whom I want to pose a serious relationship. I think that we would be hard pressed to understand everything correctly. but I hope you наши relations more than real. the whole thing in trust, and myself all well know. I really want to know, this letter alarmed you? I want to know how reagowałeś my letter. I am very validly know your thought. I want to know your thoughts. I want to know that you are thinking about me. Just ask again and again you about that wrote me the truth. I do not want you to be wrong, then, as you will read my letter. I wrote you a letter, to hear your response, I do not want złościłeś at me. I want mutual understanding.
At this I finish my letter. I'll be waiting for your answer. I'll be waiting your mind.
certainly I will be very hard to sleep today, I experienced that I wrote. Main did not take offense at me.
Elena.

Spoiler:
Received: from anon-63-15.vpn.ipredator.se (anon-63-15.vpn.ipredator.se. [46.246.63.15]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id kv1sm3319754lbb.48.2015.07.26.08.46.20 for <******@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Sun, 26 Jul 2015 08:46:21 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.152.179.131 with SMTP id dg3mr22265908lac.22.1437925581783; Sun, 26 Jul 2015 08:46:21 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1825204123.20150726184612@gmail.com>
In-Reply-To:
<55b4166b2ce897.20205050@wp.pl>
References:
<55b4166b2ce897.20205050@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
text/html; charset=utf-8
quoted-printable
X-WP-MailID:
4b1ff24460ce4f5edc959a50f402d37b
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [cQP0]
Do:
********@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.63.15
Decimal:	787889935
Hostname:	anon-63-15.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-63-15.vpn.ipredator.se (anon-63-15.vpn.ipredator.se. [46.246.63.15]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Sun, 26 Jul 2015 08:46:21 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:53 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #9 - 08. September 2015 um 18:11

Od: Wtorek, 28 Lipca 2015 18:20Elena <misss9873@gmail.com>

Dzień dobry mój miły xxx! 
  Twoje listy cieszą mnie dziennie. ja jak malutkie dziecko, cieszę się twoim listom.   Będę myślał o tobie. Ty zawsze z mną!  Dziękuje za taki wylewny list.  Który był twój dzień dziś?
Chcę uprzedzić, że mój telefoniczny związek jest przeznaczony tylko dnia dzwonków na terytorium Rosji.  Na żal,  nie mogę dzwonić za granice Rosji  i otrzymać dzwonki. Lecz mogę zadzwonić ci przez rokowanie punkt jak tylko u mnie pojawić się więcej wolnego czasu od pracy. Napisz mi swój numer telefonu. 
xxx, nie chcę ukrywać swoje uczucia, chcę być zawsze szczery z tobą. Na pewno musisz dowiedzieć się o tym, że odczuwam. Zazwyczaj nie potrafię wyrazić wszystkie swoje uczucia tak szybko, lecz spodziewam się, że malutki los wszystkiego, że chcę powiedzieć dojdzie do ciebie i potrafisz dowiedzieć się więcej o mnie. mogę powiedzieć ci uczciwie, że nigdy nie spotykałam takiego przyjemnego rozmówcy przedtem!  
Nie, nie należy myśleć, że ty dla mnie prosto rozmówca. Ty, mój typ mężczyzny - mężczyzna, o którym zawsze marzyłam, z którym chcę stworzyć poważne stosunki. Nie chcę utracić ciebie, mi jesteś potrzebny. nie chcę pośpieszać i nie chcę zabiegać naprzód, chcę prosto wypowiedzieć ci moje uczucia. 
Nie będę ukrywał od ciebie prawdę i powiem ci prosto, że chciałam by być z tobą. ty tylko zrozumiej mnie poprawnie, ponieważ czasami możemy nieprawidłowo rozumieć. chcę żeby wszystko poprawnie zrozumiałeś. niektórym ludziom trzeba zupełnie niedużo czasu, żeby uświadomić, że zakochałeś się, a czasami ludzie bardzo długo nie rozumieją, że oni lubią jeden jednego. oto u mnie teraz jest duża sympatia do ciebie.
Boję się, że możesz zrozumieć mnie nieprawidłowo. Chciałam, żeby zrozumiałeś mnie! Nie znam, jak mogę wyjaśnić to dla ciebie! mam uczucia miłości do ciebie. To - nie prosto słowa to od serca !!!  
Mi nie podoba się, kiedy człowiek ukrywa od ciebie swoje uczucia. Mi podoba się, kiedy wszyscy oni mówią w prost i od razu całą prawdę.  Mi bardzo przyjemnie odczuwać, kiedy ludzie rozumieją mnie.  Może być przedtem nie spotykałeś taką kobietę, jak ja? Przecież sama myślę, że ja trochę dziwna. zawsze bardzo dużo myślę, cieszę się, jestem zawsze wesoła i odczuwam, że żyję. Bardzo chcę przeżyć to życie szczęśliwie, chcę żeby też byłeś obecny w moim życiu. przecież rozumiesz, że wszystko наши z tobą stosunki złożyły się na wzajemnym rozumieniu i zaufaniu. rzeczywiście zaczęłam ufać ci. Muszę działać z zasady: kiedy ufasz człowiekowi, to ten człowiek również będzie ufał ci. Dlatego mówię ci wszystko poprawnie i mówię ci tylko prawdę. Teraz rozumiem, że też zawsze mówisz mi tylko prawdę. 
przecież rozumiem, na ile wszystko serio u mnie z tobą. powinnam być zawsze pewna w tobie! Przecież też  chcę spotkać się z tobą i to dosyć poważne pytanie.  
  Mi bardzo ważnie znać, że teraz myślisz ?  mi ważnie znać twoją myśl. Nie mogę milczeć, kiedy moje serce mówi. serce mówi mi, że ciężko bez ciebie. powiedzieć uczciwie, bardzo trudno przedstawić, co że będzie dalszy? jak przedtem nie zamyśliłam się o tym? przecież z tobą żyjemy na takiej dużej odległości. Nie mogę zatrzymać się, i dziennie będę pisał ci trochę o moich uczuciach. będę spodziewał się, że wszystko poprawnie zrozumiałeś. spodziewam się, że masz czas, żeby przeczytać mój list kilka razy. przecież będzie trudno zrozumieć ten list. powiedziałam ci od razu, że ten list o moich uczuciach do ciebie i to bardzo serio. nie mogłam zachowywać to w sobie i powiedziałam, że ty mężczyzna mojego marzenia.
Ukończę swój list teraz, lecz znaj, że ty w moich myślach.
dobrego zakończenia dnia i  dobry snów. Elena

Google Translator:

Zitat:
Good morning, my dear xxx!
  I welcome your letters a day. I like a little kid, I'm glad your letters. I will think about you. You're always with me! Thank you for such effusive letter. Who was your day today?
I want to warn you that my phone it is intended only ringtones on the territory of Russia. For regret, I can not call for the borders of Russia and receive ringtones. But I can call you by the outcome as soon as the point at me appear more free time from work. Write me your phone number.
xxx I do not want to hide my feelings, I want to always be honest with you. Surely you know that I feel. Usually I can not express all your feelings so quickly, but I expect that tiny fate of all I want to say comes to you and you can learn more about me. I can tell you honestly that I never I met such a pleasant caller before!
No, I do not think that you have for me right interlocutor. You, my kind of man - man you've always dreamed of, with which I want to create a serious relationship. I do not want to lose you, I need you. I do not want to rush and do not want to strive forward, I simply express my feelings to you.
I will not hide from you the truth and I'll tell you straight that I wanted to be with you. you just understanding me correctly, because sometimes we can not properly understand. I want to understand everything correctly. some people need quite a little time to realize that you fell in love, and sometimes people do not understand very long time, that they like one single. Here with me now is a big liking to you.
I'm afraid that you can understand me correctly. I wanted him to understand me! I do not know how I can explain it for you! I have feelings of love for you. This - not simply words are from the heart !!!
I do not like when a man is hiding from you your feelings. I like when all they say in simple and immediately the whole truth. I feel very nice when people understand me. It can be you dated before had such a woman like me? After she think that I was a little strange. always very much thinking, I'm glad I'm always happy and I feel that I am alive. We want to live this life happily, I want also been present in my life. Yet you understand that everything наши you have made relations on mutual understanding and trust. actually I started to trust you. I work as a rule: when you trust a man, that man also will trust you. That's why I'm telling you everything correctly and I'm telling you the truth. Now I understand that it always telling me the truth.
yet understand how everything seriously at me with you. I should be always confident in you! But also I want to meet with you and it's quite a serious question.
  I am very validly know that you're thinking? validly me know your thought. I can not remain silent when my heart says. heart tells me that hard without you. to say honestly, it is very difficult to present, what would be continued? as before, not just thinking about it? Yet you live on such a large distance. I can not stop, and a day I'll write you a little about my feelings. I expect that everything correctly understood. I expect that you have the time to read my letter several times. Yet it will be difficult to understand this letter. I told you right away that this letter about my feelings for you and it's very serious. I could not keep it in you and said that you are the man of my dreams.
I finish my letter now, but Know that you are in my thoughts.
good end of the day and good dreams. Elena

Spoiler:
Received: from anon-45-82.vpn.ipredator.se ([46.246.45.82]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id tp10sm4758423lbb.4.2015.07.28.09.20.26 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Tue, 28 Jul 2015 09:20:28 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.152.19.67 with SMTP id c3mr33537889lae.4.1438100430129; Tue, 28 Jul 2015 09:20:30 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1662479162.20150728192017@gmail.com>
In-Reply-To:
<55b771d6af49c0.23643712@wp.pl>
References:
<55b771d6af49c0.23643712@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
multipart/mixed; boundary="----------0101D516D3756B8DE"
X-WP-MailID:
cd2200b784f3b4bbbf45050c85b853f3
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [IZPU]
Do:
******@wp.pl

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.45.82
Decimal:	787885394
Hostname:	anon-45-82.vpn.ipredator.se

Zitat:
from anon-45-82.vpn.ipredator.se ([46.246.45.82]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Tue, 28 Jul 2015 09:20:28 -0700 (PDT)
« Zuletzt geändert: 22. Juni 2023 um 21:10 von vierauge »  

misss9873d.jpg ( 33 KB | Downloads )
misss9873d.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #10 - 08. September 2015 um 18:28

Ip was hidden but she forgot to hide it in further mails
Ip is disclosure Here:

Cześć mój kochanek xxx! Jak twój dzień dziś?
Jak i zawsze, ja bardzo rada czytać twój list. Prosto lśniłam od szczęścia.  Dziękuje ci za taką zagrodzie o mnie. Przecież nie kto i nie kiedy nie troszczył się o mnie ponieważ to czynisz. Ty sam lepszy mężczyzna dla mnie, na całym świecie!! przetwarzasz moje życie na baśń.  Jestem bardzo szczęśliwa. 
Miły, dziś chodziłam na moją pracę.  I mam dobre aktualności. Na pracy  porozumiałam się moim z dyrektorem i moją koleżanką, która zastępuje mnie na pracy, podczas mojego urlopu.  Porozumieliśmy się z nią,  o tym że  będę wychodził na pracę na 2 tygodnie wcześniej przeznaczonego terminu. A ona o tej porze będzie odpoczywała. Będę pracował w zamian jej z 7 przed 19 wrzesień.  A z 21 września  ona znów wyjdzie na pracę,  a  potrafię  przedłużyć swój urlop. Będę miał  resztę 2 tygodnia urlopu.   Ja rada że na pracy  nie powstało żadnych trudności z przenoszeniem mojego urlopu i oni zrozumieli moje położenie.  Jeszcze więcej jestem szczęśliwa że mój odłożony urlop teraz zbiega się z twoim urlopem .  To sam los daje nam możliwość dla spotkania.   
Spodziewam się potrafiła uradować ciebie tymi aktualnościami?  Miły, podliczyłam,  jeśli zacznę załatwienie dokumentów i wizy w najbliższych dniach, oni  będą gotowe już  do 15-16 września.  A to oznacza że potrafię przybyć do ciebie już 21 września. Lecz, to prosto moje myśli. Rozstrzygające słowo jest końcowe będzie za tobą kochanek.
xxx, prosiłeś dowiedzieć się całą konieczną informację o przekazach pieniężnych.
Dziś  chodziłam do banku  dowiadywać się całą informację o międzynarodowych przelewach bankowych. Zapytywałam managera banku, czy mogą być jakiekolwiek sposoby dla przekazu pieniężnego. Mi powiedziały, że można skorystać się systemem przekazów pieniężnych MoneyGram.   
Manager wyjaśnił mi że MoneyGram to sam lepszy i pewniejszy  system przekazów pieniężnych. 
To szybko, wygodnie, bezpiecznie i bardzo malutka komisja za tłumaczenie! Po to, żeby potrafiłeś odprawić pieniądze ci należy znać zaledwie moje pełne imię. 
Żeby otrzymać twoje pieniądze muszę znać:
Pełne imię tego kto odprawił pieniądze
Miasto odprawy pieniędzy
Suma przekazania pieniędzy
Sekretny kod  który ci dadzą w banku po wysyłce.

Posyłam ci konieczną informację o się.
Moje pełne imię:
Imię: Elena
Nazwisko: Burmistrova
Moj adres 
Kraj : Russia  
Miasto : Kstovo 
pocztowy  kod 607651 
ulica Mira, 23-15
xxx, manager banku mi mówił, żeby mogłam otrzymać pieniądze, nie musisz dopuścić żadnego błędu, inaczej nie potrafię otrzymać twoją pomoc. 
Miły, moja świadomość stale rysuje mi obrazy naszych spotkań, stale widzę ciebie obok mnie.  Idę, pochyliwszy głowę ci na barku i przasłoniwszy oczy. Radośnie wzdycham powietrze naszych gorących uczuć, oni czekają kiedy nasze serca będą jeden obok jednego. Odczuwam, jak twoja ręka obejmuje mnie za talię i delikatnie przygniata mnie do ciebie. I teraz znam, że ty nie kiedy mnie nie puścisz, lecz sama nie stanę odchodzić od ciebie. Odczuwam męską obronę, która silniej stanęły.  Jestem szczęśliwa że spotkała ciebie w swoim życiu. 
Co noc widzę te sny, dziennie marzę o tym. Cała wieczność moich nieskończonych marzeń.  
I tylko teraz, odczuwam mnie bardzo dobrze, ponieważ szybko spotkamy się, lecz boję się tracić ciebie. Spodziewam się, że nic nie będzie zderzało się z naszym szczęściem. 
Na tym  ukończę list.
Prosi zawiadomicie, że myślisz o całym tym.
Pocałowałam ciebie xxx! Twoja Elena!

Google translator:

Zitat:
Hello my lover xxx! How's your day today?
As always, I am very pleased to read your letter. Straight I glistened with happiness. Thank you for such a yard of me. It's not who and when not cared about me as you do this. You yourself a better man for me, all over the world !! you process my life story. I am very happy.
Nice, today I went to my work. And I have good news. On my work I have reached an agreement with the director and my friend, who replaces me to work during my vacation. We have agreed with her about the fact that I went out to work in the two weeks before intended date. And this time it will be rested. I will work instead of her 7 before September 19. And on September 21, she will come back to work, and can extend your vacation. I'll have the rest of the 2 week holiday. I advice that the work was not created any difficulties in transferring my leave and they understood my position. Even more I am happy that my holiday now postponed coincides with your leave. That same fate gives us the opportunity for a meeting.
I expect you could rejoice the news? Nice, calculated a, if I start arranging documents and visas in the coming days, they will be ready already for 15-16 September. And that means that I can come to you already on 21 September. But, it is simply my thoughts. The decisive word is the final will follow you lover.
xxx, You asked to learn all the necessary information on wire transfers.
Today I went to the bank find out all the information on international bank transfers. I asked the bank manager if they could be any means for the transfer of funds. I said that you can skorystać a money transfer system MoneyGram.
Manager explained to me that MoneyGram-it-yourself better and more reliable system of money transfers.
It's fast, convenient, safe and very little committee for the translation! After this, you were able to pay off the money you just need to know my full name.
In order to receive your money I need to know:
The full name of the one who sent away money
City severance money
The sum of the transfer of money
A secret code that you give the bank after shipping.

I send you the necessary information about themselves.
My full name:
Name: Elena
Name: Burmistrova
My address
Country: Russia
City: Kstovo
ZIP code 607651
street Mira, 23-15
xxx, The bank manager told me that I could get the money, you do not allow any mistakes, otherwise you can not get your help.
Nice, my consciousness constantly draws me pictures of our meetings, constantly I see you next to me. I'm going, bowing his head to you on the shoulder and przasłoniwszy eyes. I sigh happily hot air our feelings, they are waiting when our hearts are one next to one. I feel like your arm embraces me by the waist and gently crushes me to you. And now I know that you did not when I do not let go, but I do not I will move away from you. I feel manly defense, which strongly stood. I am happy that you met in your life.
Every night I see these dreams, I dream about this day. An eternity of my infinite dreams.
And only now, I feel me very well because it will quickly meet you, but I'm afraid to lose you. I expect that nothing will zderzało our happiness.
At this I finish my letter.
He asks zawiadomicie you think about all this.
xxx I kissed you! Your Elena!

Spoiler:
Received: from [2a02:2698:2422:5a84:c876:5c08:67c:e994] ([2a02:2698:2422:5a84:c876:5c08:67c:e994]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id y1sm5655034lad.25.2015.09.02.09.04.16 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Wed, 02 Sep 2015 09:04:17 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.199.5 with SMTP id jg5mr16430138lbc.57.1441209857855; Wed, 02 Sep 2015 09:04:17 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<1256452291.20150902190413@gmail.com>
In-Reply-To:
<55e5b9d3155793.56822973@wp.pl>
References:
<55e5b9d3155793.56822973@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
quoted-printable
X-WP-MailID:
997d0eaf8d7540f2b31e389994234542
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00000 [USN0]
Do:
********@wp.pl
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 18:38 von Stiray »  
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

des Untergangs

Antwort #11 - 08. September 2015 um 18:41

Smiley

Code
Alles auswählen
inet6num:       2a02:2698::/32
netname:        RU-RAID-20101020
descr:          CJSC "ER-Telecom Holding"
country:        RU
org:            ORG-RA21-RIPE
admin-c:        RAID1-RIPE
tech-c:         RAID1-RIPE
status:         ALLOCATED-BY-RIR
mnt-by:         RIPE-NCC-HM-MNT
mnt-lower:      RAID-MNT
mnt-routes:     RAID-MNT
notify:         ripe@ertelecom.ru
changed:        hostmaster@ripe.net 20101020
changed:        hostmaster@ripe.net 20110210
changed:        hostmaster@ripe.net 20110712
changed:        bit-bucket@ripe.net 20140729
mnt-domains:    RAID-MNT
created:        2010-10-20T12:36:27Z
last-modified:  2014-07-29T04:16:38Z
source:         RIPE

organisation:   ORG-RA21-RIPE
org-name:       CJSC "ER-Telecom Holding"
org-type:       LIR
address:        str. Shosse Kosmonavtov, 111, bldg. 43, office 514
address:        614990
address:        Perm
address:        RUSSIAN FEDERATION
phone:          +7 342 2462233
fax-no:         +7 342 2195024
mnt-ref:        RAID-MNT
mnt-ref:        RIPE-NCC-HM-MNT
mnt-by:         RIPE-NCC-HM-MNT
admin-c:        AAP113-RIPE
admin-c:        SV6088-RIPE
admin-c:        ZEKE-RIPE
admin-c:        DNDY1-RIPE
admin-c:        RAID1-RIPE
abuse-c:        RAID1-RIPE
created:        2004-04-17T11:56:55Z
changed:        bitbucket@ripe.net 20150601
last-modified:  2015-06-01T12:13:20Z
e-mail:         ripe@ertelecom.ru

role:           ER-Telecom ISP Contact Role
address:        CJSC "ER-Telecom"
address:        111, str. Shosse Kosmonavtov
address:        614000 Perm
address:        Russian Federation
phone:          +7 342 462233
fax-no:         +7 342 2195024
abuse-mailbox:  abuse@domru.ru
remarks:        24/7 phone number: +7-342-2195-195
admin-c:        DNDY1-RIPE
tech-c:         DNDY1-RIPE
tech-c:         ZEKE-RIPE
tech-c:         SV6088-RIPE
nic-hdl:        RAID1-RIPE
mnt-by:         RAID-MNT
changed:        ripe@ertelecom.ru 20090115
created:        2005-02-11T12:50:50Z
last-modified:  2015-01-21T12:05:11Z
changed:        ripe@ertelecom.ru 20120510
changed:        ripe@ertelecom.ru 20130910

% Information related to '2a02:2698:2400::/38AS41786'

route6:         2a02:2698:2400::/38
origin:         AS41786
org:            ORG-CHYB3-RIPE
descr:          CJSC "ER-Telecom Holding" Yoshkar-Ola branch
descr:          Yoshkar-Ola, Russia
changed:        ripe@ertelecom.ru 20110119
created:        2012-10-16T10:48:20Z
last-modified:  2012-10-16T10:48:20Z

organisation:   ORG-CHYB3-RIPE
org-name:       CJSC "ER-Telecom Holding" Yoshkar-Ola Branch
org-type:       OTHER
descr:          TM DOM.RU, Yoshkar-Ola ISP
address:        Leninsky prospekt, 12
address:        Yoshkar-Ola, Russia, 424000
phone:          +7 (8362) 30-40-70
fax-no:         +7 (8362) 30-40-70
admin-c:        ETHD12-RIPE
tech-c:         ETHD12-RIPE
mnt-ref:        RAID-MNT
changed:        ripe@ertelecom.ru 20110113
ref-nfy:        ripe@ertelecom.ru
created:        2011-01-13T11:09:18Z
last-modified:  2011-01-13T11:09:18Z

Zitat:
from [2a02:2698:2422:5a84:c876:5c08:67c:e994] [...] by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Wed, 02 Sep 2015 09:04:17 -0700 (PDT)

Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

des Untergangs

Antwort #12 - 08. September 2015 um 19:04

Zitat:
Name: Elena
Name: Burmistrova
Country: Russia
City: Kstovo
ZIP code 607651
street Mira, 23-15

Die Adresse scheint formal korrekt. Screen siehe Google Street View.

ulitsa Mira, 23, Kstovo, Kstovskiy rayon, Nizhegorodskaya oblast

@ Antipredator

Hast Du schon einen Pass? 

Der Name ist hier schon gefallen: Nataliya <nataliyasunshiny@yahoo.com> <marlynalesina@yahoo.com>
« Zuletzt geändert: 08. September 2015 um 19:17 von Stiray »  

2015-09-08_191232.jpg ( 172 KB | Downloads )
2015-09-08_191232.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Antipredator
Scam Warners

I Love Anti-Scam

Antwort #13 - 08. September 2015 um 23:04

I asked her for a passport and she has sent me a scan 
But once again she hide IP behind IPedator Vpn

Od: Poniedziałek, 7 Września 2015 19:15 Elena <misss9873@gmail.com> 

Jak twój dzień dziś? Spodziewam się dobrze przeprowadziłeś wychodne. Jak u ciebie z pogodą?
Nie mogłam napisać ci wczoraj, ponieważ miałem problemy z dostępem do internetu. Kiedy przeczytałam twój list i zobaczyłam twoje foto. Jedyne moje pragnienie było to okazać się w tej chwili obok ciebie!!! jestem bardzo wdzięczna losowi że spotkała ciebie w swoim życiu. Moje życie, tak samo jak i twoja, zyskało dużo jaskrawych farb po znajomości z tobą!!! Jeszcze nie kiedy nie przeżywałam podobnych uczuć.
xxx kiedy przeczytałam twój list. Prosiłeś odprawić ci kopię mojego dowodu osobistego. Ja prawda nie znam dla czego ci  mój dokument? Lecz nie mam od ciebie żadnych sekretów. Zrobiłam kopię mojego dowodu osobistego, jak i prosiłeś. Przymocowuję jego do tego listu.
Kochanek, rzeczywiście chcę z tobą realnych stosunków. Chcę co by nasze stosunki stały się rzeczywistością. Marzę  o  tym dnie. Kiedy nie zdarzy się pisać żadnych listów. Mi będzie wystarczy przeciągnąć rękę co by odczuć twoją bliskość. Twoje mocne objęcia. Wypróbowuję silną tremę, każdorazowo kiedy piszę ci list. I teraz moja skóra pokrywa się ciarkami, od jednej myśli o twojej bliskości. Może być jestem bardzo wrażliwa i emocjonalna? Lecz to rzeczywiście tak. Lubię ciebie xxx!!! Miły, czekam od ciebie szybkiej odpowiedzi. Twoja i tylko twoja Elena!

Google translator:

Zitat:
How's your day today? I expect a well-performed the day off. How are you from the weather?
I could not write to you yesterday, because I had problems with internet access. When I read your letter, and I saw your photo. My only desire was that prove to be the moment next to you !!! I am very grateful that you met in your life. My life, as well as yours, has gained a lot of bright paint on knowledge with you !!! Not yet when it was experiencing similar feelings.
xxx When I read your letter. You asked to dismiss you a copy of my ID card. I do not know the truth for what you my document? But I do not have any secrets from you. I made a copy of my ID card and asked for. I attach it to the letter.
Lover, really want you in real relationships. I want what would our relations have become a reality. I dream of the bottom. When you do not happen to write any letters. I will just drag the hand what to feel your closeness. Your strong arms. Trying strong stage fright, every time I write you a letter. And now my skin covered with ciarkami, from one thought about your intimacy. I can be very sensitive and emotional? But this is really the case. I like you xxx!!! Nice, I wait from you a quick answer. Yours and yours alone Elena!

Spoiler:
Received: from anon-41-214.vpn.ipredator.se (anon-41-214.vpn.ipredator.se. [46.246.41.214]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA id t5sm172437lat.3.2015.09.07.10.16.58 for <********@wp.pl> (version=TLSv1.1 cipher=RC4-SHA bits=128/128); Mon, 07 Sep 2015 10:17:04 -0700 (PDT)
X-Received:
by 10.112.160.98 with SMTP id xj2mr18337765lbb.124.1441646225465; Mon, 07 Sep 2015 10:17:05 -0700 (PDT)
X-Priority:
3 (Normal)
Message-ID:
<658040109.20150907201501@gmail.com>
In-Reply-To:
<55eb3c40ce0884.87549862@wp.pl>
References:
<55eb3c40ce0884.87549862@wp.pl>
MIME-Version:
1.0
Content-Type:
multipart/mixed; boundary="----------08001C0F434191863"
X-WP-MailID:
cdb916da74ebc064d1bf6060b03487e5
X-WP-AV:
X-WP-SPAM:
NO (CW) 1W00010 [sZOE]
Do:
********@wp.pl

« Zuletzt geändert: 09. September 2015 um 10:26 von Uli »  

33_09_871984_-_Burmistrova.jpg ( 117 KB | Downloads )
33_09_871984_-_Burmistrova.jpg
Zum Seitenanfang

IP gespeichert

Stiray
Forum Administrator

des Untergangs

Antwort #14 - 08. September 2015 um 23:09

Code
Alles auswählen
IP:	46.246.41.214