Od: Wtorek, 28 Lipca 2015 18:20Elena <misss9873@gmail.com> Dzień dobry mój miły xxx!
Twoje listy cieszą mnie dziennie. ja jak malutkie dziecko, cieszę się twoim listom. Będę myślał o tobie. Ty zawsze z mną! Dziękuje za taki wylewny list. Który był twój dzień dziś?
Chcę uprzedzić, że mój telefoniczny związek jest przeznaczony tylko dnia dzwonków na terytorium Rosji. Na żal, nie mogę dzwonić za granice Rosji i otrzymać dzwonki. Lecz mogę zadzwonić ci przez rokowanie punkt jak tylko u mnie pojawić się więcej wolnego czasu od pracy. Napisz mi swój numer telefonu.
xxx, nie chcę ukrywać swoje uczucia, chcę być zawsze szczery z tobą. Na pewno musisz dowiedzieć się o tym, że odczuwam. Zazwyczaj nie potrafię wyrazić wszystkie swoje uczucia tak szybko, lecz spodziewam się, że malutki los wszystkiego, że chcę powiedzieć dojdzie do ciebie i potrafisz dowiedzieć się więcej o mnie. mogę powiedzieć ci uczciwie, że nigdy nie spotykałam takiego przyjemnego rozmówcy przedtem!
Nie, nie należy myśleć, że ty dla mnie prosto rozmówca. Ty, mój typ mężczyzny - mężczyzna, o którym zawsze marzyłam, z którym chcę stworzyć poważne stosunki. Nie chcę utracić ciebie, mi jesteś potrzebny. nie chcę pośpieszać i nie chcę zabiegać naprzód, chcę prosto wypowiedzieć ci moje uczucia.
Nie będę ukrywał od ciebie prawdę i powiem ci prosto, że chciałam by być z tobą. ty tylko zrozumiej mnie poprawnie, ponieważ czasami możemy nieprawidłowo rozumieć. chcę żeby wszystko poprawnie zrozumiałeś. niektórym ludziom trzeba zupełnie niedużo czasu, żeby uświadomić, że zakochałeś się, a czasami ludzie bardzo długo nie rozumieją, że oni lubią jeden jednego. oto u mnie teraz jest duża sympatia do ciebie.
Boję się, że możesz zrozumieć mnie nieprawidłowo. Chciałam, żeby zrozumiałeś mnie! Nie znam, jak mogę wyjaśnić to dla ciebie! mam uczucia miłości do ciebie. To - nie prosto słowa to od serca !!!
Mi nie podoba się, kiedy człowiek ukrywa od ciebie swoje uczucia. Mi podoba się, kiedy wszyscy oni mówią w prost i od razu całą prawdę. Mi bardzo przyjemnie odczuwać, kiedy ludzie rozumieją mnie. Może być przedtem nie spotykałeś taką kobietę, jak ja? Przecież sama myślę, że ja trochę dziwna. zawsze bardzo dużo myślę, cieszę się, jestem zawsze wesoła i odczuwam, że żyję. Bardzo chcę przeżyć to życie szczęśliwie, chcę żeby też byłeś obecny w moim życiu. przecież rozumiesz, że wszystko наши z tobą stosunki złożyły się na wzajemnym rozumieniu i zaufaniu. rzeczywiście zaczęłam ufać ci. Muszę działać z zasady: kiedy ufasz człowiekowi, to ten człowiek również będzie ufał ci. Dlatego mówię ci wszystko poprawnie i mówię ci tylko prawdę. Teraz rozumiem, że też zawsze mówisz mi tylko prawdę.
przecież rozumiem, na ile wszystko serio u mnie z tobą. powinnam być zawsze pewna w tobie! Przecież też chcę spotkać się z tobą i to dosyć poważne pytanie.
Mi bardzo ważnie znać, że teraz myślisz ? mi ważnie znać twoją myśl. Nie mogę milczeć, kiedy moje serce mówi. serce mówi mi, że ciężko bez ciebie. powiedzieć uczciwie, bardzo trudno przedstawić, co że będzie dalszy? jak przedtem nie zamyśliłam się o tym? przecież z tobą żyjemy na takiej dużej odległości. Nie mogę zatrzymać się, i dziennie będę pisał ci trochę o moich uczuciach. będę spodziewał się, że wszystko poprawnie zrozumiałeś. spodziewam się, że masz czas, żeby przeczytać mój list kilka razy. przecież będzie trudno zrozumieć ten list. powiedziałam ci od razu, że ten list o moich uczuciach do ciebie i to bardzo serio. nie mogłam zachowywać to w sobie i powiedziałam, że ty mężczyzna mojego marzenia.
Ukończę swój list teraz, lecz znaj, że ty w moich myślach.
dobrego zakończenia dnia i dobry snów. Elena
Google Translator: Zitat:Good morning, my dear xxx!
I welcome your letters a day. I like a little kid, I'm glad your letters. I will think about you. You're always with me! Thank you for such effusive letter. Who was your day today?
I want to warn you that my phone it is intended only ringtones on the territory of Russia. For regret, I can not call for the borders of Russia and receive ringtones. But I can call you by the outcome as soon as the point at me appear more free time from work. Write me your phone number.
xxx I do not want to hide my feelings, I want to always be honest with you. Surely you know that I feel. Usually I can not express all your feelings so quickly, but I expect that tiny fate of all I want to say comes to you and you can learn more about me. I can tell you honestly that I never I met such a pleasant caller before!
No, I do not think that you have for me right interlocutor. You, my kind of man - man you've always dreamed of, with which I want to create a serious relationship. I do not want to lose you, I need you. I do not want to rush and do not want to strive forward, I simply express my feelings to you.
I will not hide from you the truth and I'll tell you straight that I wanted to be with you. you just understanding me correctly, because sometimes we can not properly understand. I want to understand everything correctly. some people need quite a little time to realize that you fell in love, and sometimes people do not understand very long time, that they like one single. Here with me now is a big liking to you.
I'm afraid that you can understand me correctly. I wanted him to understand me! I do not know how I can explain it for you! I have feelings of love for you. This - not simply words are from the heart !!!
I do not like when a man is hiding from you your feelings. I like when all they say in simple and immediately the whole truth. I feel very nice when people understand me. It can be you dated before had such a woman like me? After she think that I was a little strange. always very much thinking, I'm glad I'm always happy and I feel that I am alive. We want to live this life happily, I want also been present in my life. Yet you understand that everything наши you have made relations on mutual understanding and trust. actually I started to trust you. I work as a rule: when you trust a man, that man also will trust you. That's why I'm telling you everything correctly and I'm telling you the truth. Now I understand that it always telling me the truth.
yet understand how everything seriously at me with you. I should be always confident in you! But also I want to meet with you and it's quite a serious question.
I am very validly know that you're thinking? validly me know your thought. I can not remain silent when my heart says. heart tells me that hard without you. to say honestly, it is very difficult to present, what would be continued? as before, not just thinking about it? Yet you live on such a large distance. I can not stop, and a day I'll write you a little about my feelings. I expect that everything correctly understood. I expect that you have the time to read my letter several times. Yet it will be difficult to understand this letter. I told you right away that this letter about my feelings for you and it's very serious. I could not keep it in you and said that you are the man of my dreams.
I finish my letter now, but Know that you are in my thoughts.
good end of the day and good dreams. Elena
IP: 46.246.45.82
Decimal: 787885394
Hostname: anon-45-82.vpn.ipredator.se
ASN: 37560
ISP: Portlane Ab
Organization: PrivActually Ltd
Services: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Zitat:from anon-45-82.vpn.ipredator.se ([46.246.45.82]) by smtp.gmail.com with ESMTPSA; Tue, 28 Jul 2015 09:20:28 -0700 (PDT)